Antena 3 CNN Actualitate Mărturia unui pasager din avionul care a avut probleme la decolare aseară pe Otopeni

Mărturia unui pasager din avionul care a avut probleme la decolare aseară pe Otopeni

Mărturia unui pasager din avionul care a avut probleme la decolare aseară pe Otopeni
10 Feb 2018   •   11:11

Un avion Boeing 737-800 aparținând companiei low-cost Ryanair, care trebuie să efectueze o cursă la Dublin, de pe Aeroportul Otopeni, a cerut să revină de urgență la sol, după ce, în timpul procedurii de decolare, coada aeronavei ar fi lovit pista.

"Zgomotul pe care l-am auzit la decolare a fost mai degraba similar cu cel facut de un automobil care ruleaza cu viteza mare si loveste o groapa adanca."

"Dupa revenirea la OTP pentru verificarea aeronavei, cativa pasageri nu au dorit sa-si mai continue calatoria si au coborat din avion. Cu 20 de minute inainte de aterizarea la Dublin, unui pasager i s-a facut rau, asa ca o Salvare a asteptat avionul (acelasi care decolase si prima data despre Dublin, inmatriculat EI-EBA) la sol.", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Aeronews.

Aeronava Ryanair FR7346 care efectua o cursă București - Dublin, a decolat în condiții de siguranță de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, la ora 21:20. La scurt timp de la decolare, pilotul a solicitat aterizare de urgență. Imediat s-a format dispozitivul de urgență pe aeroport, conform procedurilor din aviație. La ora 22:50, aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni, în aceleași condiții de siguranță absolută, informează Compania Națională Aeroporturi București.

“Acest zbor din București către Dublin (9 februarie) a revenit pe Aeroportul București la scurt timp după decolare, din cauza unei probleme tehnice. Clienții au rămas la bord, timp în care tehnicienii Ryanair au inspectat aeronava, aceasta fiind autorizată pentru zbor. Zborul către Dublin a fost operat cu o întârziere de 1 oră și 36 de minute. Ryanair își prezintă scuze sincere tuturor clienților afectați de această întârziere.”

Menționăm că nu a fost declarată nicio situație de urgență, arată Ryanair într-un comunicat de presă.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close