Antena 3 CNN Actualitate Mărturii de groază ale echipajului aeronavei care a lovit o maşină pe pistă

Mărturii de groază ale echipajului aeronavei care a lovit o maşină pe pistă

Mărturii de groază ale echipajului aeronavei care a lovit o maşină pe pistă
09 Ian 2008   •   19:53

Au salvat peste 100 de oameni de la moarte şi abia apoi s-au salvat pe ei. S-au temut, pentru că sunt oameni, dar au acţionat cu profesionalism. Este vorba despre echipajul aeronavei care a lovit o maşină pe pista aeroportului Otopeni, apoi s-a prăbuşit. Invitaţi la Antena 3, membrii echipajului au vorbit despre momentele de groază prin care au trecut -

Între timp, au apărut informaţii noi în ancheta incidentului aviatic. Surse guvernamentale au declarat în exclusivitate pentru ?Jurnalul Naţional? că, pe înregistrările convorbirilor turnului de control, se aude clar vocea controlorului de zbor care strigă că a uitat de maşină. Mai mult, piloţii aeronavei au declarat ulterior că turnul nu le-a spus nimic despre obstacolul aflat pe pistă.

Pe înregistrări s-ar putea auzi şi harababura de nedescris care a cuprins turnul de control. Aceeaşi voce de femeie care a sesizat prezenţa maşinii încearcă să-i contacteze cu disperare pe muncitorii din autovehicul. Prea târziu însă. La ora 11.26 dimineaţa, Boeingul 737 lovea în plin autovehiculul utilitar care era parcat pe axul pistei. Piloţii aeronavei au declarat ulterior că turnul nu le-a adus la cunoştinţă nimic despre maşina aflată pe pistă.

Firma căreia îi aparţine maşina acuză Romatsa, de care care aparţine turnul de control, că încearcă să muşamalizeze circumstanţele producerii accidentului.

Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close