Antena 3 CNN Actualitate Maşină de pompieri atacată de rromi în judeţul Vrancea

Maşină de pompieri atacată de rromi în judeţul Vrancea

Maşină de pompieri atacată de rromi în judeţul Vrancea
02 Dec 2007   •   12:05

O maşină de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Râmnicu-Sărat a fost atacată cu pietre de mai mulţi romi din localitatea vrânceană Cornetu. Sâmbătă seara a izbucnit un incendiu la o casă aflată în construcţie, pentru stingerea acestuia fiind solicitaţi pompierii militari de la Râmnicu Sărat, aflaţi mai aproape de localitate decât cei din Focşani. ?Din primele cercetări reiese că mai mulţi săteni s-au adunat să vadă ce se întâmplă.

Ei au fost nemulţumiţi de faptul că autospeciala a ajuns mai greu la locul producerii evenimentului şi au aruncat cu pietre în maşină?, a declarat comisarul Mariana Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea. Primarul comunei unde majoritari sunt locuitorii romi, susţine că nu ştie de incident. ?Nu am fost în localitate şi nu ştiu ce s-a întâmplat. Aştept un raport de la şeful de post?, a spus primarul Valerică Zamfirescu.

Incendiul la locuinţa aflată în construcţie a izbucnit, cel mai probabil, de la o ţigară lăsată aprinsă şi de la care au luat foc furajele depozitate în incinta casei.Pagubele produse de incendiu au fost estimate de pompieri la aproximativ 8.000 lei.

Rompres

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close