Antena 3 CNN Actualitate Maşina lui Mircea Badea a fost lovită de paparazzi (VIDEO)

Maşina lui Mircea Badea a fost lovită de paparazzi (VIDEO)

Maşina lui Mircea Badea a fost lovită de paparazzi <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Ian 2008   •   17:07

Maşina lui Mircea Badea,a fost lovită luni noapte de paparazzi unei reviste de scandal. Iniţial, aceştia l-au urmărit prin tot oraşul pe realizatorul emisiunii ?Sinteza Zilei?, de la Antena 3, Mihai Gâdea. Intrigat de ce i se întâmplă, acesta i-a telefonat lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii ?În Gura Presei? de la Antena 3 şi, împreună, au hotărât să oprească autoturismul urmăritorilor. Prinşi în capcană, paparazzi au lovit maşina lui Mircea Badea şi au fugit de la locul accidentului.

Un paparazzi de la un ziar de scandal a fost în stare să lovească o maşină pentru a obţine o fotografie. Acesta şi-a recunoscut fapta în faţa şefului său, la sediul poliţiei. ,,Eu cînd am dat cu spatele am intrat cu maşina direct acolo...?, a declarat făptaşul.

Luni noapte, după ce a încheiat emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gâdea a plecat spre casă. A observat că este urmărit de o maşină necunoscută. ,,Le-am arătat că am văzut că mă urmăresc ducîndu-i pe toate străzile?, a povestit Gâdea.

,,Mi-a dat mie telefon, nu ştiu, şi eu am zis: adu-i la Romexpo, nu ştiu, nu mi-a venit altă idee mai bună, zic să stăm de vorbă cu ei, să vedem cine sunt?, a relatat Mircea Badea.

Blocaţi între cele două maşini, paparazzi au încercat să fugă. Nu le-a păsat că ar putea accidenta un om. ?Ei au dat cu spatele, m-am dat la o parte şi au intrat în maşina mea?, a declarat Badea.

Jurnaliştii Antenei au chemat poliţia, iar paparazzi şi-au chemat în ajutor colegii, care s-au arătat la fel de agresivi. Cu toţii au ajuns la poliţie.

În mod ironic, cel mai deranjat de prezenţa camerelor de filmare a fost chiar şeful publicaţiei de scandal, Viorel Sima.

La final, Viorel Sima le-a împărtăşit jurnaliştilor Antenei cinismul meseriei lui. ,,Indiferent ce se întâmplă, dacă s-a prins omul, gata, s-a termitat. Închizi obiectivul şi pleci. Mai vii mâine şi faci?, spune Sima.

BADEA, GÂDEA ŞI PAPARAZZI

Observator

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close