Antena 3 CNN Actualitate Maşina lui Vadim Tudor, implicată într-un accident rutier

Maşina lui Vadim Tudor, implicată într-un accident rutier

Maşina lui Vadim Tudor, implicată într-un accident rutier
03 Apr 2008   •   10:34

Autoturismul în care se afla Corneliu Vadim Tudor, vicepreşedinte al Senatului şi preşedinte PRM a lovit un autobuz într-o intersecţie. Accidentul a avut loc miercuri noapte. Martorii spun că liderul PRM erar lovit la cap şi căa fost transportat la spital, cu un autoturism de teren. Şoferul autobuzului spune că masina în care se afla senatorul avea girofarul pornit.

În replică, Vadim Tudor spune că întreaga poveste a accidentului este o inveţie a presei. Liderul PRM susţine că, pe când se întorcea de la o întâlnire cu alegătorii din Buzău, miercuri, în jurul orelor 23,30, un autobuz RATB a trecut pe galben într-o intersecţie, însă şoferul maşinii SPP în care se afla a reuşit să evite accidentul.

"Tocmai pentru că a văzut mastodontul RATB barându-ne calea, şoferul SPP a aprins girofarul din dotarea maşinii, dar nici aşa ceva nu l-a trezit din adormire pe inconştientul de la volanul autobuzului", spune Tudor.

Şoferul RATB a fost amendat de Poliţie, mai ales că a recunoscut că a trecut pe culoarea galbenă a semaforului şi că nu era atent. Vadim Tudor spune că nu mai conduce de la 22 de ani, deşi are carnet. Preşedintele PRM neagă afirmaţiile apărute în rpesă, potrivit cărora ar fi avut vreo problemă de sănătate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close