Antena 3 CNN Actualitate Maşină parcată regulamentar, AVARIATĂ de un stâlp lovit de o autospecială de ridicat maşini

Maşină parcată regulamentar, AVARIATĂ de un stâlp lovit de o autospecială de ridicat maşini

Maşină parcată regulamentar, AVARIATĂ de un stâlp lovit de o autospecială de ridicat maşini
Sursa foto: Foto: Zeno Popovici / Facebook
20 Mar 2015   •   17:44

Un şofer sibian care şi-a parcat regulamentar maşina s-a trezit vineri cu un stâlp prăbuşit peste automobilul său, după ce angajaţii firmei de ridicat maşini din municipiu au agăţat cu autospeciala, în mers, acest stâlp care s-a rupt şi a căzut în urma lor, conform unuia dintre martorii evenimentului, care a postat o fotografie cu acest incident pe pagina sa de Facebook.

Imaginea cu autospeciala de ridicat maşini, care doboară un stâlp peste o maşină parcată legal, a adunat în numai câteva minute zeci de vizualizări.

În fotografie se poate vedea cum angajaţii firmei aveau deja un automobil ridicat pe platformă pe care îl transportau, însă au reuşit să tragă după ei şi un stâlp.

Pagubele vor fi suportate de societatea SC Pieţe SA, din subordinea Primăriei, cea care se ocupă de ridicări auto în municipiul Sibiu.

"În cazul acestui accident a fost sesizat Inspectoratul de Poliţie care a întocmit un proces verbal de constatare. SC Pieţe SA va acoperi daunele provocate prin asigurarea contractată, aceasta acoperind şi astfel de daune care pot surveni în activitatea zilnică", a declarat vineri, pentru Agerpres, Mirela Gligore, şef Serviciu Presă şi Comunicare din Primăria Municipiului Sibiu.

×
Subiecte în articol: masina Sibiu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close