Antena 3 Actualitate Spitalele Matei Balș, Colentina și peste 170 de blocuri din București rămân fără apă caldă

Spitalele Matei Balș, Colentina și peste 170 de blocuri din București rămân fără apă caldă

de Andreea Cigolea    |    02 Sep 2021   •   12:08
Spitalele Matei Balș, Colentina și peste 170 de blocuri din București rămân fără apă caldă
Sursa foto: Brandon Bell/Getty Image

Spitalele Matei Balș, Colentina și peste 170 de blocuri din Capitală vor rămâne în următoarele zile fără apă caldă. Decizia a fost luată pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unor avarii la sistemul de temoficare.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că începând de joi se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 2, 4 și 5 din Capitală.

Astfel, vor fi efectuate lucrări pe conducta Magistralei DN 800 în porțiunea cuprinsă între Camera de Comerț și Palatul Parlamentului. Furnizarea apei calde pentru un număr 60 blocuri și instituții din sectoarele 4 și 5 va fi sistată până marți, 7 septembrie 2021, ora 20.00.

Alte lucrări sunt efectuate pe conducta DN 500 în porțiunea cuprinsă între străzile Petre Ispirescu și Drumul Sării, intersecție cu Calea 13 Septembrie. Furnizarea apei calde pentru un număr 91 blocuri din sectorul 5 va fi sistată până miercuri, 8 septembrie, ora 20.00.

De asemenea, vor fi făcute lucrări pe conducta DN 700 pe Bulevardul Ștefan cel Mare, în porțiunea cuprinsă între Calea Floreasca și Bulevardul Barbu Văcărescu. Furnizarea apei calde pentru un număr 26 blocuri din sectorul 2 va fi sistată până sâmbătă, 4 septembrie, ora 22.00.

„Precizăm că furnizarea apei calde pentru Institutul Național de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic Colentina va fi oprită, având în vedere amplasarea acestor unități medicale pe traseul pe care se vor desfășura lucrările de remediere”, a transmis compania.

Conform acesteia, lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close