Antena 3 CNN Actualitate Meci în afara stadionului. Suporterii Stelei şi Rapidului s-au atacat cu pietre (VIDEO)

Meci în afara stadionului. Suporterii Stelei şi Rapidului s-au atacat cu pietre (VIDEO)

Meci în afara stadionului. Suporterii Stelei şi Rapidului s-au atacat cu pietre (VIDEO)
Sursa foto: Suporteri
16 Mai 2009   •   10:04

Meciul Rapid - Steaua s-a disputat mai întâi în afara stadionului, între suporteri. Câţiva fani stelişti au aruncat cu pietre, în grupul suporterilor rapidişti, care se îndreptau spre stadion. Şi în timpul meciului, forţele de ordine au avut de lucru cu suporterii celor două echipe. Mai mulţi fani au aprins torţe şi fumigene. Rapid a învins Steaua cu scorul de 2 ? 1.

Suporteri echipei Rapid au fost preluaţi de forţele de ordine din faţa stadionului Giuleşti pentru a fi conduşi până la intarea în stadionul din Ghencea. Pe drum însă, mai mulţi fani stelişti i-au atacat cu pietre iar unul dintre atacatori a muşcat de mână un un poliţist. În urma altercaţiei, mai multe persoane au fost reţinute pentru audieri.

Nici în timpul meciului suporternii nu au fost mai liniştiţi. Cele două galerii au aprins torţe şi fumigene.

Suporterii stelişti au provocat incindente şi săptămâna trecută la meciul cu Dinamo. Atunci, o parte a galeriei steliste a aprins mai multe torţe şi fumigene pe care le-au aruncat în teren. Clubul Steaua a primit un avertisment şi o amendă în valoare de 50.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

De asemnea Jandarmeria Bucureşti a amendat clubul din Ghencea cu 100.000 de lei şi a propus Federaţiei Române de Fotbal suspendarea stadionului, pentru nerespectarea obligaţiilor ce îi revin organizatorului.



Antena 3

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close