Antena 3 CNN Actualitate Meciul România - Franţa, urmărit cu sufletul la gură în ţară (VIDEO)

Meciul România - Franţa, urmărit cu sufletul la gură în ţară (VIDEO)

Meciul România - Franţa, urmărit cu sufletul la gură în ţară <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Iun 2008   •   21:33

România a reuşit să termine la egalitate, scor 0 - 0, prima partidă disputată la Campionatul European cu selecţionata Franţei. 15.000 de suporteri români, în frunte cu preşedintele Traian Băsescu, au urmărit meciul de pe stadionul din Zurich. Meciul României de luni seară a putut fi urmărit şi în stradă, pe ecrane gigant.

În Bucureşti, suporterii au fost în Piaţa Constituţiei pentru a-şi susţine favoriţii în prima partidă de la Campionatul European de Fotbal. În ţară, mulţi dintre suporteri au urmărit, de asemenea, meciul în aer liber, pe terase sau în pieţele oraşelor.



La Mioveni, a fost o situaţie specială. La uzina Renault, lucrează deopotrivă români şi francezi astfel că autorităţile i-au adus împreună în piaţa mare din oraş.

Conform pronosticurilor date de preşedintele Traian Băsescu, România ar fi trebuit să învingă Franţa cu 1 la 0 la campionatul european de fotbal.

De asemenea, preşedintele României crede că ţara noastră va remiza atât cu Olanda, cât şi cu Italia. Şeful statului a asistat, luni seară, la Zurich, la prima confruntare a României, de la acest turneu final.

Citiţi cronica partidei România - Franţa 0-0, pe Antena 3 Sport

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close