Antena 3 CNN Actualitate Media Activitatea televiziunii Al-Jazeera, interzisă de autorităţile egiptene

Activitatea televiziunii Al-Jazeera, interzisă de autorităţile egiptene

Activitatea televiziunii Al-Jazeera, interzisă de autorităţile egiptene
Sursa foto: Foto: digitalproductionme.com
30 Ian 2011   •   12:15
UPDATE. Postul de televiziune Al Jazeera a denunţat decizia suspendării emisiei în Egipt, considerând că este o tentativă de reducere la tăcere a poporului egiptean, informează AFP.
   
"Al Jazeera denunţă cu fermitate închiderea filialei sale din Egipt, decizie comunicată de autorităţile egiptene duminică dimineaţă", se arată într-un comunicat al postului de televiziune din Qatar.
   
Potrivit postului de televiziune, suspendarea emisiei "este o formă de cenzură şi o tentativă de reducere la tăcere a poporului egiptean".



Ministrul egiptean al Informaţiilor, Anas el-Fekki, a ordonat suspendarea transmisiunilor postului de televiziune Al-Jazeera, care a relatat pe larg despre manifestaţiile împotriva regimului condus de preşedintele Hosni Mubarak, a anunţat duminică agenţia oficială egipteană MENA, citată de AFP.
   
Ministrul în exerciţiu al Informaţiilor "a decis ca serviciul de informaţii de stat să închidă operaţiunile canalului Al-Jazeera în Republica Arabă Egipt, să anuleze toate autorizaţiile acestuia şi să retragă toate legitimaţiile de presă ale angajaţilor, începând de duminică", a precizat MENA.
   
Imediat după anunţul transmis de agenţia oficială de ştiri egipteană, programele Al-Jazeera puteau fi încă recepţionate în Egipt.
   

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close