Antena 3 CNN Actualitate Media Anunţul făcut de un post de RADIO: "În doar două ore ÎNCHIDEM prăvălia"

Anunţul făcut de un post de RADIO: "În doar două ore ÎNCHIDEM prăvălia"

Anunţul făcut de un post de RADIO: "În doar două ore ÎNCHIDEM prăvălia"
de O.P.    |    24 Sep 2013   •   12:51

Radio Guerrilla şi-a oprit, luni, la ora 20.00, emisia ON AIR. Postul urmează să emită doar online până în a doua jumătate a lunii octombrie, când echipa postului de radio se va prezenta la un concurs organizat de CNA pentru a putea emite din nou în FM.

"Astazi, luni, 23 septembrie 2013, ora 20:00, Radio Guerrilla isi opreste emisia On Air.

In doar 2 ore inchidem pravalia in FM. Speram, doar temporar. Ne veti putea auzi insa in continuare On Line. On Line, programele Radio Guerrilla, toate programele vor continua, ca si pana acum.

Suntem pregatiti pentru asta, din punct de vedere tehnic. Dar pot aparea o sumedenie de neprevazute, remediabile. Ramanem pe pozitii, vom continua sa facem ce avem de facut. Eventual, sa si remediem din mers ce-o fi de remediat. Ce va putem garanta e, insa, ca programele vor continua"
.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, în şedinţa din 19 septembrie, să retragă toate licenţele audiovizuale ale Radio Guerrilla, deţinute de Realitatea Media SA, ceea ce implică faptul că postul de radio trebuie să se închidă oficial.

Decizia a vizat toate cele 24 de licenţe audiovizuale ale Radio Guerrilla (23 de licenţe terestre şi o licenţă de satelit) pe care Realitatea Media SA le deţine.

×
Parteneri
Alertă majoră. România ar putea rămâne cu doar 8 milioane de locuitori
x close