Antena 3 CNN Actualitate Media Artistul implicat în scandalul cenzurii la TVR: Mi s-a reproşat că am depăşit timpul

Artistul implicat în scandalul cenzurii la TVR: Mi s-a reproşat că am depăşit timpul

Artistul implicat în scandalul cenzurii la TVR: Mi s-a reproşat că am depăşit timpul
Sursa foto: Foto: catmusic.ro
de M.Z.    |    27 Aug 2013   •   11:39

Rapperul What's up, Marius Ivancea, implicat în scandalul cenzurii la TVR, susţine că i-au "scăpat" nişte cuvinte care nu se dau la televizor într-un anumit interval orar şi că i s-a atras atenţia că a depăşit timpul.

Întrebat dacă a folosit cuvinte care nu se folosesc la tv înainte de orele stabilite de lege, rapperul a răspuns: "Din păcate, un singur cuvinţel mi-a scăpat", a spus rapperul Marius Ivancea, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Reacţia rapperului vine după ce, acesta împreună cu colegii săi de scenă cântau la festivalul de la Callatis o melodie despre preşedintele Traian Băsescu şi chiar cereau demisia acestuia, pentru că: ţara "merge în jos, iar noi nu suntem în pantă". Prezentatoarea show-ului, Liana Stanciu, a intrat peste el pe scenă şi i-a smuls microfonul din mână. 

În ceea ce priveşte timpul care îi era alocat, artistul susţine că "normal erau 10 minute de cântat pentru cele patru piese, numai că între ele a apărut şi acest mesaj. Cred că au fost două minute în plus. (...) Mi s-a reproşat că am depăşit timpul după ce am ieşit de pe scenă", a mai precizat Ivancea, la Antena 3.

Întrebat dacă mesajul a fost stabilit înainte cu producătorii sau a fost "în plus", rapperul What's up a spus că "mesajul a fost stabilit cu producătorii, dar am înţeles că depăşisem timpul care mi se aloase".

Totodată, rapperul Marius Ivancea a ţinut să puncteze faptul că a dorit să dea acele mesaje la televiziunea publică, "pentru că TVR a avut un rol foarte important în 1989".

Rapperul What's up, care a devenit celebru după colaborările cu artista Andra, este cenzurat la TVR



×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close