Antena 3 Actualitate Media ASIA EXPRESS. Alex Abagiu, despre experiența Asia Express: „M-a adus cu picioarele pe pământ”

ASIA EXPRESS. Alex Abagiu, despre experiența Asia Express: „M-a adus cu picioarele pe pământ”

27 Noi 2019   •   17:31
ASIA EXPRESS. Alex Abagiu, despre experiența Asia Express: „M-a adus cu picioarele pe pământ”

ASIA EXPRESS. Alex Abagiu și prietenul lui Radu au pornit pe Drumul Comorilor convinși fiind că aceasta experiență le va schimba viața. Și nu s-au înșelat. Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 în primăvara anului viitor i-a trecut prin absolut toate stările. “E o experiență 360 de grade, e mult mai complex decât ne-am imaginat. Noi am interpretat mereu lucrurile din perspectiva telespectatorului, dar această perspectivă este limitată pentru tot ce ține de senzorial, de psihic, de fizic. Nu poți înțlege decât dacă ești parte din asta, decât dacă ești în cursă. Trebuie să fii puternic din absolut toate punctele de vedere ca să poți merge mai departe. Se întâmplă să începi o oră răzând și să o termini urlând isteric. Atât este de solicitantă această experiență”, au povestit cei doi.

ASIA EXPRESS. Lipsit total de experiența vieții la țară, Alex Abagiu recunoaște că Asia Express l-a adus cu picioarele pe pământ. “Pentru mine viața la țară nu a existat în niciun fel, părinții mi-au creat o bulă, m-au suit într-un turn de fildeș în nordul capitalei, dar de când sunt aici am avut șansa să cobor cu picioarele pe pământ și să simt cu fiecare por al ființei mele ce înseamnă realitatea. Am avut în general experiența cărților, dar ce se întâmplă acum este mult peste ce am putut eu să îmi imaginez vreodată”, a mărturisit celebrul make-up artist. 

ASIA EXPRESS. La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close