Antena 3 CNN Actualitate Media Experţi media de pe patru continente s-au întâlnit la Bucureşti

Experţi media de pe patru continente s-au întâlnit la Bucureşti

Experţi media de pe patru continente s-au întâlnit la Bucureşti
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    01 Iul 2015   •   09:44

România este gazda unuia dintre cele mai importante evenimente din domeniul audiovizualului, o premieră pentru ţara noastră. 

 
Conferinţa "Media 2020" a adus la Bucureşti personalităţi din industria media de pe 4 continente, experţi şi conducători de medii publice şi private, la nivel mondial. 
 
Evenimentul este organizat de Societatea Română de Radiodifuziune, în colaborare cu Uniunea Audiovizualului din zona Asia-Pacific. 
 
Este pentru prima dată când Uniunea a acceptat să organizeze acest eveniment în afara spaţiului geografic Asia-Pacific. 
 
"Ca diplomaţi în Ministerul de Extene, noi ştim că informaţia este putere. Cu o vreme în urmă, jurnalismul se transmitea prin trei canale importante: radio, TV şi presa scrisă, dar internetul a schimbat totul, de la obţinerea până la împărţirea de informaţii, iar acum puterea este cât de repede poţi obţine şi comunica această informaţie. Câteodată, totul se face aproape în timp real şi cei care primesc primii ştirile au puterea, dar adevărata provocare este concurenţa de zi cu zi, aceea de a furniza informaţii, bazat pe surse pe care ne putem baza. Şi avem o dublă provocare, de a obţine informaţia rapid şi de a o obţine cu acurateţe. Consider că aceasta va continua să fie provocarea principală a peisajului mass-media în 2020, dar ne putem doar închipui cum va arăta asta în anul 2020", a spus ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

×
Subiecte în articol: media
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close