Antena 3 Actualitate Media Jurnalist, atac dur la purtătoarea de cuvânt a lui Klaus Iohannis: „E analfabetă şi obraznică. Trebuie dată afară”

Jurnalist, atac dur la purtătoarea de cuvânt a lui Klaus Iohannis: „E analfabetă şi obraznică. Trebuie dată afară”

09 Ian 2017   •   20:32
Jurnalist, atac dur la purtătoarea de cuvânt a lui Klaus Iohannis: „E analfabetă şi obraznică. Trebuie dată afară”
Sursa foto: Foto: Facebook

Jurnalistul Ion Cristoiu a atacat-o dur pe Mădălina Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt a lui Klaus Iohannis, pe care a acuzat-o că este de o "obrăznicie rară" și ar trebui să fie dată.

"Ea cum poate să spună despre niște oameni că sunt personaje. Atunci dânsa este un personaj. Deci cei care au criticat-o pentru apariția ei în pijama nu sunt personaje, ori nu știe limba română și este analfabetă, pentru că este vorba și de mine și Dragnea și de altele, ori este obraznică și trebuie dată afară", a afirmat Ion Cristoiu la B1TV.

"Doamna respectivă este una din numeroasele funcționare ale statului român, este consilier, ea bani inclusiv din taxele și impozitele mele și nu are voie să spună că sunt personaje cele care au criticat-o că a venit în pijama", a continuat jurnalistul.

"La toate întrebările ea nu a răspuns că președintele zice, la un moment dat a zis că ea o să răspundă. Din câte știu în noiembrie 2014 l-am ales pe Klaus Iohannis nu pe Dobrovolschi. Dacă noi nu punem capăt, presa asta cât mai rămas independentă, acestei obrăznicii, mâine vine duduia și mă insultă pe mine sau îl insistă pe Dragnea, nu se poate așa ceva. Este primul purtător de cuvânt din istoria post-decembristă care este de o obrăznicie rară", a încheiat Cristoiu.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close