Antena 3 CNN Actualitate Media “La NY e nebunie mare!”. Catrinel Sandu, despre ce se întâmplă în America, ţara cu cele mai multe cazuri COVID-19

“La NY e nebunie mare!”. Catrinel Sandu, despre ce se întâmplă în America, ţara cu cele mai multe cazuri COVID-19

Statele Unite au depăşit Italia şi China la numărul de contaminări coronavirus şi situaţia se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Am vorbit cu Catrinel Sandu, stabilită în Florida, despre ce se întâmplă acum în SUA, dar şi despre cum s-a schimbat viaţa ei şi a familiei ei din cauza pandemiei.

“La NY e nebunie mare!”. Catrinel Sandu, despre ce se întâmplă în America, ţara cu cele mai multe cazuri COVID-19
31 Mar 2020   •   13:26

Cum te simţi în plină pandemie, care e situaţia la voi, în Florida?

Catrinel Sandu: Aici totul este încă destul de relaxat. Suntem acasă de două săptămâni, am ieşit doar de nevoie la cumpărături, dar şi acolo cel mai mult a ieşit soţul meu, Steve. Sunt îngrijorată, o am pe mama aici cu noi, care are 70 de ani şi suntem foarte atenţi mai ales pentru ea. Respectăm regulile de igienă – spălat pe mâini, dezinfectat, tot.

Ce măsuri s-au luat la voi, câte cazuri aveţi?

La noi s-au închis şcolile, plajele, mall-urile, saloanele, restaurantele şi magazinele care nu sunt alimentare. Restaurantele sunt deschise doar pentru livrat acasă. În Florida au crescut cazurile în ultima perioadă. Aici, în oraşul nostru Sarasota, sunt, la ora actuală, 26 de cazuri de coronavirus... Şi aici au crescut, dar nu avem încă stare de urgenţă.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: catrinel sandu America
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close