Antena 3 Actualitate Media Nistorescu: "Adevărata faţă a lui Traian Băsescu" a fost cumpărată cu duba. "Ăsta e fascism"

Nistorescu: "Adevărata faţă a lui Traian Băsescu" a fost cumpărată cu duba. "Ăsta e fascism"

de M.Z.    |    23 Iul 2012   •   23:26
Nistorescu: "Adevărata faţă a lui Traian Băsescu" a fost cumpărată cu duba. "Ăsta e fascism"
Sursa foto: Foto: Antena 3

Cartea istoricului Marius Oprea despre preşedintele suspendat Traian Băsescu, pusă în vânzare astăzi împreună cu ziarul Jurnalul Naţional, nu a putut fi achiziţionată în mai multe zone din Capitală şi nu numai.

"Această carte, care conţine date despre activitatea din securitate a lui Traian Băsescu, a fost achiziţionată în cele mai multe oraşe mari. A fost cumpărată în bloc de nişte oameni sosiţi cu dube. (...) Este o operaţiune de încălcare a unei reguli elementare, e un fel de fascism", a declarat ziaristul Cornel Nistorescu, într-o intervenţie telefonică, în ediţia de luni seară a emsiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Este vorba despre cartea "Adevărata faţă a lui Traian Băsescu", care s-a distribuit luni împreună cu ziarul Jurnalul naţional.Potrivit lui Nistorescu, cartea a fost "cumpărată în bloc" în Bucureşti, în zona Piaţa 1 Mai, Piaţa Domenii, staţia de metro Aurel Vlaicu. "A fost cumpărată de nişte oameni sosiţi cu dube", susţine Nistorescu.

Jurnalistul susţine că situaţia aceasta s-a repetat şi în alte oraşe mari, precum Constanţa, Cluj.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close