Antena 3 CNN Actualitate Media Nistorescu: "Adevărata faţă a lui Traian Băsescu" a fost cumpărată cu duba. "Ăsta e fascism"

Nistorescu: "Adevărata faţă a lui Traian Băsescu" a fost cumpărată cu duba. "Ăsta e fascism"

Nistorescu: "Adevărata faţă a lui Traian Băsescu" a fost cumpărată cu duba. "Ăsta e fascism"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    23 Iul 2012   •   23:26

Cartea istoricului Marius Oprea despre preşedintele suspendat Traian Băsescu, pusă în vânzare astăzi împreună cu ziarul Jurnalul Naţional, nu a putut fi achiziţionată în mai multe zone din Capitală şi nu numai.

"Această carte, care conţine date despre activitatea din securitate a lui Traian Băsescu, a fost achiziţionată în cele mai multe oraşe mari. A fost cumpărată în bloc de nişte oameni sosiţi cu dube. (...) Este o operaţiune de încălcare a unei reguli elementare, e un fel de fascism", a declarat ziaristul Cornel Nistorescu, într-o intervenţie telefonică, în ediţia de luni seară a emsiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Este vorba despre cartea "Adevărata faţă a lui Traian Băsescu", care s-a distribuit luni împreună cu ziarul Jurnalul naţional.



Potrivit lui Nistorescu, cartea a fost "cumpărată în bloc" în Bucureşti, în zona Piaţa 1 Mai, Piaţa Domenii, staţia de metro Aurel Vlaicu. "A fost cumpărată de nişte oameni sosiţi cu dube", susţine Nistorescu.

Jurnalistul susţine că situaţia aceasta s-a repetat şi în alte oraşe mari, precum Constanţa, Cluj.




×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Cluj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close