Antena 3 CNN Actualitate Media Românii, ironizaţi într-o emisiune franceză. Un invitat imită cerşetorii din Hexagon (VIDEO)

Românii, ironizaţi într-o emisiune franceză. Un invitat imită cerşetorii din Hexagon (VIDEO)

Românii, ironizaţi într-o emisiune franceză. Un invitat imită cerşetorii din Hexagon (VIDEO)
19 Apr 2010   •   18:15

Umoristul Jonathan Lambert a ironizat românii, pe un post public de televiziune din Franţa, spunând că vrea ca la finalul reprezentaţiei sale să aducă un ultim omagiu în semn de mulţumire pentru faptul că a fost invitat în fiecare emisiune. Lambert a spus că omagiul se referă la prezentarea salutului suprem. Moderatorul emisiunii, Laurent Ruquier, a presupus că este vorba de ?Salutul Roman?.

Umoristul a spus că, în loc de ?Salutul Roman?, va prezenta ?Salutul Românesc?, la sfârşitul reprezentaţiei sale din cadrul emisiunii "On n'est pas couche" ("Nu ne-am culcat"), difuzată sâmbătă, 17 aprilie, pe France2, de la ora 22:50. Lambert s-a ridicat în picioare şi a rostit aplecat, cu mâna întinsă pe un ton umil, rugător, textul tipic al cerşetorilor din Franţa: "S'il vous plait, Messieurs, Mesdames!" (Vă rog, domnilor, doamnelor!).

Reprezentaţia umoristului a fost ?dublată? de cea a publicului. Toţi spectatorii s-au ridicat în picioare şi au imitat, exact ca şi Lambert, cerşetorii din Hexagon.

Imediat după încheierea momentului de actorie, moderatorul emisiunii a spus că se vor trezi cu Ambasada României pe cap.



Antena3.ro




×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close