Antena 3 CNN Actualitate Media Scandal mare pe Facebook-ul din România. Vezi de la ce a pornit isteria

Scandal mare pe Facebook-ul din România. Vezi de la ce a pornit isteria

Scandal mare pe Facebook-ul din România. Vezi de la ce a pornit isteria
Sursa foto: Foto: Facebook.com
de O.P.    |    29 Sep 2011   •   12:58

Pentru că suntem generaţia care socializează pe internet, toată lumea are cont pe Facebook sau Twitter. De la marile firme, până la magazinul din colţ, toţi vor să primească un "Like" de la cât mai multe persoane.

Se pare că aşa s-a întâmplat şi în cazul tinerei Ania Blajan. O postare a acesteia despre modul în care ar fi fost tratată pe reţeaua de socializare  de administratorul contului de Facebook al unei săli de sport  s-a transformat într-un subiect furtunos.

În urma unui e-mail trimis pe adresa redacţiei de la o persoană anonimă, am aflat că totul ar fi pornit de la valul mesajelor informative despre activităţile sălii de sport  pe care tânăra obişnuia să le primească pe telefonul mobil chiar şi în weekend. Ca reacţie, ea le-ar fi cerut printr-o postare pe Facebook să-i respecte orele de linişte şi să rărească mesajele trimise. Administratorul contului "Gimmy Gym" ar fi luat foc însă, răspunzându-i mai neortodox tinerei.

Postarea pe Facebook a tinerei prin care se plângea de reacţia la sesizarea ei a generat aproape 800 de like-uri şi aproape 500 de comentarii.

V. S. scria: "Prima reactie cand vezi ca taranul cocalar are sustinatori e de indignare, uimire, etc. Nu-ti vine sa crezi ca cineva poate sa aprobe un asemenea comportament si o asemenea creatura. Da' dupa 2 secunde maxim te trezesti la realitatea care se numeste Romania, si realizezi ca tara noastra e plina de asemenea specimene, plina de tarani, plina de cocalari, etc, foarte trist ca multi dintrei ei au afaceri sau sunt in functii publice importante."

M. E. consideră că: "stim de mult vocabularul fantastic al domnului care se crede mai bun decat toti si toate si de fapt firma lui merge numa pe... mai bine nu zic. au mai primit cunosinte e-mailuri. apoi postul lui de pe blog cand isi injura clinetii este cel mai tare! Noroc ca exista sali calumea in Cluj, unde oamenii sunt tratati cu respect".

T. din Cluj
se amuză pe această temă: "astia care am dat like si share-uim "situatia" ne vom regasi pe panoul rusinii de la gimmy si vom avea interzis ?! :))"

P. D. a postat şi ea mesajul: "unii oameni isi imagineaza ca ii detin pe ceilalti si se cred asa de importanti ca isi permit orice, ar fi bine sa se rareasca din clientii lor, sa vada k nu sunt zei,si asa multe abonamente sunt gratuite si cd se termina,papa:))"



Până la această oră, niciunul dintre cei doi manageri ai sălilor de fitness Gimmy Gim din Cluj-Napoca, Gimmy Polus şi Gimmy Ciprariu, nu au putut fi contactaţi.

Unul dintre cititorii antena3.ro a scris, sub pseudonimul  „un martor“, în comentariul său că ar fi vorba despre un eveniment regizat şi poze trucate, ataşând un link către ceea ce susţine a fi printscreen-ul adevăratei conversaţii dintre cei doi protagonişti - Ania Blăjan şi administratorul contului Gimmy Gym - pe Facebook.

Ceea ce putem spune este că noi nu am găsit-o pe Ania Blăjan ca figurând în lista de prieteni a contului Gimmy Gym. Asta ar putea însemna fie că a fost ştearsă din lista respectivă de prieteni, fie că cele două conturi - dacă discuţia a avut loc - s-au intersectat prin intermediul unui prieten comun. Este, de asemenea, posibil ca discuţia să se fi realizat la nivel de mesaje private.






×
Subiecte în articol: retele de socializare
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close