Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Medici de la spitalul din Arad, mărturii cutremurătoare

Sinteza zilei. Medici de la spitalul din Arad, mărturii cutremurătoare

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală din spitalul de la Arad, numit de unii pacienți "lagărul groazei".

Sinteza zilei. Medici de la spitalul din Arad, mărturii cutremurătoare
Sursa foto: Hepta
13 Apr 2020   •   23:40

Un medic a declarat pentru Antena 3, sub protecția anonimatului, că atunci când ministrul Sănătății a fost in vizită la spital, traseul său a fost făcut în așa fel încât să nu aibă contact cu medici sau asistente care ar fi putut să se plângă de situația din spital.

"L-au mințit pe ministru de l-au înnebunit, uitați-vă că l-au încadrat, îi președintele Consiliului Județean, ăla lângă el e Catană, director la DSP și l-au plimbat în câteva locuri, iar personalul care putea să fie cât de cât recalcintrant l-au trimis prin alte părți.

Personalul nu a avut acces la el, l-au încadrat pe ministru, l-aj purtat după ei, nu l-au lăsat să discute. A vorbit cu cineva, dar din cei pregătiți de ei care ziceau că totul e bine O mascaradă, exact cum erau vizitele lui Ceaușescu pe vremuri (...)

Aseară a murit o femeie de 45 de ani, 7 ore a stat în salon pentru că nu au știut ce să facă cu ea. A stat în salon... cu încă 3 bolnavi de coronavirus care băteau disperați în ușă, închiși în salon", a spus medicul.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close