Antena 3 CNN Actualitate Medicul Adina Alberts, critici dure la adresa OMS : "Eu, în locul doctorului Rafila, aş fi demisionat de mult"

Medicul Adina Alberts, critici dure la adresa OMS : "Eu, în locul doctorului Rafila, aş fi demisionat de mult"

Medicul Adina Alberts a lansat pe reţelele de socializare critici dure la adresa Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii după ce a recomandat purtarea măștii și în casă, în special la întâlnirile familiale, unde nu poate fi respectată distanţarea fizică.

Medicul Adina Alberts, critici dure la adresa OMS : "Eu, în locul doctorului Rafila, aş fi demisionat de mult"
Sursa foto: Facebook / Dr. Adina Alberts
de Georgiana Adam    |    17 Dec 2020   •   17:15

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a recomandat miercuri purtarea măştilor sanitare în locuinţe pentru a preveni infectările cu noul coronavirus atunci cand sunt planificate vizite şi nu poate fi respectată distanţarea fizică.

În replică, medicul Adina Alberts a precizat că OMS a dat mult prea multe sfaturi contradictorii pe durata pandemiei.

"OMS a anunțat că după vaccinare anti SARS-COV2, cei vaccinați vor trebui să continue să poarte măști.

Același OMS care în februarie-martie sfătuia întreaga planetă să nu utilizeze măștile pentru că oamenii care o vor face se vor îmbolnăvi!

Același OMS care a scos din schemele de tratament hidroxiclorochina și “ne-a băgat pe gât” remdesivirul ... Aproape ineficient. Același OMS care nu a permis luni de zile utilizarea testelor rapide antigen, considerând, total abuziv și eronat, că doar testarea PCR este potrivită pentru a pune un diagnostic de COVID”, a spus medicul Adina Alberts pe reţelele de socializare.

Adina Alberts: "OMS ține în fruntea sa un personaj bizar, cu veleități de dictator”

„Numai atunci când un mare consorțiu american a comandat câteva milioane de teste rapide antigen din Coreea de Sud, doar atunci OMS-ul a catadicsit să aprobe, cu jumătate de gură, utilizarea lor.

Același OMS care ține în fruntea sa un personaj bizar, cu veleități de dictator, fără studii medicale. Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus. Analizând CV-ul acestuia găsit pe internet (dacă acesta nu minte), Directorul General al OMS are o facultate de biologie făcută în Etiopia, un master in imunologie și un doctorat în sănătate comunitară. Și toată viața lui a făcut DOAR politică. O politică etiopiană în care drepturile omului sunt încălcate permanent, iar opozanții sunt încarcerați și omorați. (sursă wikipedia”, a mai spus medicul Adina Alberts pe reţelele de socializare.

 Adina Alberts: "Eu, în locul doctorului Rafila, aş fi demisionat de mult"

„Iată cine are grijă de sănătatea mondială. Eu, în locul doctorului Rafila - reprezentantul României la OMS - aș fi demisionat demult din rândul acestei instituții bâlbâite, confuze, inexacte, ineficiente, devenită atât de ridicolă recent”, a conchis medicul Adina Alberts pe reţelele de socializare.

 

 

×
Subiecte în articol: OMS mască de protecție
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close