Antena 3 CNN Actualitate Medicul care nu a semnat expertiza medico-legală a lui Gigi Becali acuză PRESIUNI de la INML

Medicul care nu a semnat expertiza medico-legală a lui Gigi Becali acuză PRESIUNI de la INML

Medicul care nu a semnat expertiza medico-legală a lui Gigi Becali acuză PRESIUNI de la INML
14 Iun 2014   •   13:31
Medicul Mihai Onciu care a refuzat să semneze expertiza medico-legală a lui Gigi Becali acuză presiuni de la INML. De altfel, tot instituţia este şi cea care l-a dat pe mâna Parchetului. Medicul susţine însă că între timp s-a dovedit că a avut dreptate atunci când a spus că starea de sănătate a lui Gigi Becali nu este gravă.
 
Scandalul a început după ce şefului Medicinei Legale Constanţa, Mihai Onciu, a refuzat să semneze expertiza medico-legală făcută lui Gigi Becali. Acesta a recomandat magistraţilor să trimită spre aprobare expertiza la INML.
 
La scurt timp, Becali a depus o plângere pe numele legistului şef. El spune că nu vrea să fie măcelărit şi să paralizeze în puşcărie. În plus, se plângea că nu vrea să facă operaţia într-un spital din România pentru că nu are dotările necesare. Aşa că le-a cerut magistraţilor să îl lase să îşi ia adio de la copii şi de la nevastă. Numai că în luna mai, când a primit voie să iasă temporar din închisoare, Becali nu mai avea nicio boală şi recunoştea senin că suferinţa a fost inventantă.
 
Chiar dacă legistul care a refuzat să semneze raportul colegilor primeşte astfel confirmarea suspiciunilor sale, şefii lui l-au reclamat la parchet.
 
Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close