Antena 3 CNN Actualitate Medicul cu Ferrari, care a ucis un băiat, rămâne în arest

Medicul cu Ferrari, care a ucis un băiat, rămâne în arest

Medicul cu Ferrari, care a ucis un băiat, rămâne în arest
27 Aug 2008   •   17:41

Adrian Cocoană, medicul din Timişoara care a spulberat cu Ferrari-ul un tânăr ce se plimba pe trotuar rămâne în arest. Judecătorii au respins recursul acestuia. Bărbatul este anchetat pentru omor din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Avocaţii lui Cocoană susţin că acesta a fost închis doar pentru că are bani şi trebuie eliberat de urgenţă, pentru că este medic.

Miercuri, un bolid marca Ferrari a lovit doi tineri care circulau pe trotuar. Potrivit Timiş Online, şoferul maşinii de lux, Adrian Iosif C., în vârstă de 32 de ani, care mergea cu viteză foarte mare, a încercat să depăşească un alt autovehicul pe sensul dinspre Calea Aradului spre Piaţa Mărăşti, trecând peste linia continuă, pe celălalt sens de mers.

În acel moment a acroşat un taxi, s-a învârtit pe şosea, după care s-a izbit de stâlpii din beton ai unui viaduct, lovind doi pietoni, care mergeau pe trotuar. Băiatul, Peter Lucian Reja, în vârstă de 28 de ani, a murit în scurt timp la spital, iar prietena lui, Cristina R., în vârstă de 27 de ani, a scăpat cu răni uşoare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close