Antena 3 CNN Actualitate Medicul Rafila: ”Cred că e momentul să ne întoarcem la profesioniști, nu este timp de festivism”

Medicul Rafila: ”Cred că e momentul să ne întoarcem la profesioniști, nu este timp de festivism”

Medicul Alexandru Rafila a spus, duminică, după ce a votat, că revenirea la o viață normală se poate face doar „dacă reușim să trecem peste pandemie” și a declarat că este momemntul „să ne întoarcem la profesioniști”.

Medicul Rafila: ”Cred că e momentul să ne întoarcem la profesioniști, nu este timp de festivism”
de Andreea Cigolea    |    06 Dec 2020   •   10:10

 

”Cred că cel mai important este că în sfârșit oamenii pot să voteze pentru profesionalism, responsabilitate și modestie, nu este timp de festivism, nu putem să ne reîntoarcem la viața normală socială și economică decât dacă reușim să trecem peste această pandemie. Din păcate aceste lucruri nu se pot face decât cu profesioniști și în acest moment nu cred că demagogia și festivismul își au locul, cred că e momentul să ne întoarcem la profesioniști”, a declarat Alexandru Rafila la ieșirea din secția de votare.

Acesta a mai spus că este momentul „să ne gândim că în următorii 4 ani trebuie să scoatem țara din criza economică actuală și să ajungem ca sistemul de sănătate să poate să performeze așa cum trebuie”.

Acesta a precizat că procedura de vot este sigură, „nu prezintă niciun fel de probleme din punct de vedere al îmbolnăvirii”.

×
Subiecte în articol: vot
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close