Antena 3 CNN Actualitate Meghan Markle își face debutul online ca Ducesă de Sussex pe site-ul monarhiei britanice

Meghan Markle își face debutul online ca Ducesă de Sussex pe site-ul monarhiei britanice

Meghan Markle își face debutul online ca Ducesă de Sussex pe site-ul monarhiei britanice
21 Mai 2018   •   17:56

Ducesa de Sussex are acum o nouă confirmare a statutului ei regal: propria pagină pe site-ul monarhiei britanice. Profilul oficial al fostei actrițe americane în vârstă de 36 de ani de pe site-ul palatului îi enumără realizările, subliniind chiar și citatul ei de la conferința Organizației Națiunilor Unite din New York 2015: "Sunt mândră că sunt femeie și o feministă". 

Site-ul spune că încă de la o vârstă fragedă Ducesa a avut "o puternică înțelegere a problemelor sociale și a participat activ la munca caritabilă. La vârsta de numai 11 ani a participat cu succes pentru la o campanie care intenționa să schimbe un anunț de televiziune care folosea un limbaj sexist pentru a vinde detergent de spălat ". 

Pagina menționează că Ducesa s-a oferit ca voluntar într-un centru de ajutor în Skid Row, Los Angeles și că  "aceste experiențe timpurii au contribuit la formarea angajamentului pe viață asupra cauzelor legate de justiția socială și împuternicirea femeilor". 

Munca ei caritabilă este de asemenea proeminentă, pagina menționând că ea a devenit advocatul femeilor ONU pentru participarea și conducerea politică a femeilor în 2015 iar în anul următor a devenit ambasador la nivel global pentru fundația caritabila World Vision. 
  
Acum, după nuntă, Ducele și Ducesa de Sussex s-au întors la Palatul Kensington  

Sursă: The Guardian 
  

×
Subiecte în articol: Meghan Markle nunta regala
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close