Antena 3 CNN Actualitate Meleşcanu. ?Băsescu nu a folosit cuvinte care m-au deranjat?

Meleşcanu. ?Băsescu nu a folosit cuvinte care m-au deranjat?

Meleşcanu. ?Băsescu nu a folosit cuvinte care m-au deranjat?
23 Ian 2008   •   22:40

Ministrul interimar al Justiţie a comentat în cadrul emisiunii ?Sinteza zilei? de miercuri seară declaraţiile lui Eugen Nicolăescu privitoare la presupusa discuţie aprinsă pe care se presupune că ar fi purtat-o cu preşedintele Traian Băsescu. El a declarat că a fost o ?discuţie privată? care nu s-a purtat pe un ton prietenos.

Meleşcanu a precizat că personal ?nu ar fi folosit un asemenea ton? într-o astfel de discuţie, dar că Băsescu nu a folosit cuvinte care să îl fi deranjat. Totuşi, conform declaraţiei ministrului, Eugen Nicolăescu nu ar fi avut de unde să cunoască detalii privitoare la controversata convorbire telefonică, deoarece ea s-a purtat în timpul ce Meleşcanu se afla în avion, în drum spre Iordania, ţară de unde a revenit abia miercuri dimineaţă.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu declara luni în mass media că preşedintele Traian Băsescu a folosit un limbaj ordinar la adresa lui Meleşcanu, într-o discuţie telefonică referitoare la dosarele celor opt foşti şi actuali miniştri.

Citiţi NICOLĂESCU: ?BĂSESCU L-A AMENINŢAT TELEFONIC PE MELEŞCANU?

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close