Antena 3 CNN Actualitate Membrii CNSAS - la un pas să se ia la bătaie

Membrii CNSAS - la un pas să se ia la bătaie

Membrii CNSAS - la un pas să se ia la bătaie
20 Sep 2007   •   19:43

La CNSAS, spiritele s-au înfierbântat în ultima vreme. Surse din Colegiu spun că doi dintre membri aproape că s-au luat la bătaie. Noroc că au intervenit colegii. Preşedintele Ladislau Csendes ar fi avut o răbufnire violentă. Joi, acelaşi preşedinte a plecat, pur şi simplu, din şedinţă, fără să le spună colegilor că nu se mai întoarce.

Surse din CNSAS susţin că şedinţa de miercuri a fost la doar un pas de a se transforma în bătaie. Scandalul a pornit de la concluziile întâlnirii dintre Laurenţiu Tănase, membru al colegiului, şi Patriarhul Daniel. Potrivit surselor, Tănase i-ar fi reproşat preşedintelui Ladislau Csendes că a oprit de la difuzare un comunicat de presă.

La rândul său, Csendes s-ar fi revoltat că i se cere socoteală şi s-a repezit spre colegul său. Cel care a aplanat situaţia ar fi fost, potrivit aceloraşi surse, Constantin Buchet. Membrii colegiului nu au comentat însă incidentul.

Alţi membri CNSAS susţin că Csendes nu este la prima abatere. Săptămâna trecută, preşedintele Colegiului ar fi sărit şi asupra lui Cazimir Ionescu, supărat că acesta îi ceruse să dea dovadă de sobrietate. Ladislau Csendes nu a putut fi contactat telefonic.

Antena 3

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close