Antena 3 CNN Actualitate Meme Stoica a ținut 90 de ore de fasting. Câte kilograme a slăbit managerul de la FCSB: "A fost o cantitate enormă"

Meme Stoica a ținut 90 de ore de fasting. Câte kilograme a slăbit managerul de la FCSB: "A fost o cantitate enormă"

Managerul de la FCSB, Mihai Stoica este adeptul metodei fasting. Astfel, el a consumat doar apă și cafea nu mai puțin de 90 de ore.

de Ştefan Petrică    |    24 Mar 2024   •   12:48

Mihai Stoica, în vârstă de 59 de ani a ținut 90 de ore de fasting. A consumat doar apă și cafea, conform declarațiilor sale.

Managerul de la FCSB nu a mai mâncat nimic de duminică de la ora 18, până joi la ora 12.

A ținut acest fasting de 90 de ore și în urma acestui experiment a pierdut patru kilograme.

Ce spun medicii despre astfel de șocuri aplicate organismului

"Acest subiect este practicat de o populație din ce în ce mai largă. Sunt foarte multe feluri de fasting.

Sunt acestea care sunt foarte dure, ca acest exemplu menționat, care aduc un șoc organismului.

Acestea sunt cunoscute ca avea efecte pe termen scurt, benefice în marea lor majoritate, asta în cazul în care practicile nu depășesc o anumită limită de timp. Adică nu putem ține mai multe de câteva zile.

În continuare este trist pentru că acești oameni care aleg să facă aceste tipuri de fasting dure, nu se gândesc la oportunitatea de a avea o supraveghere medicală pentru că în momentul în care decizi să ții un tip de fasting trebuie să iei în considerare mai multe aspecte ale corpului fizic și în funcție de asta mediul poate să te sfătuiască corect care este tipul de fasting avantajos pentru a da un șoc organismului pe termen scurt cu beneficii", a spus medicul specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, Simona Carniciu.

×
Subiecte în articol: Meme Stoica fasting
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close