Antena 3 CNN Actualitate Mesajul sfâșietor al unui asistent de numai 28 de ani răpus de coronavirus, chiar înainte de a-și pierde viața

Mesajul sfâșietor al unui asistent de numai 28 de ani răpus de coronavirus, chiar înainte de a-și pierde viața

Un asistent medical a transmis un mesaj sfâșietor familiei și celor dragi, cu doar o zi înainte să piardă lupta cu virusul.

Mesajul sfâșietor al unui asistent de numai 28 de ani răpus de coronavirus, chiar înainte de a-și pierde viața
de Laura Dinu    |    11 Noi 2020   •   11:00

Sergio Humberto Padilla Hernandez, în vârstă de 28 de ani, din Chihuahua, Mexic, a filmat un mesaj emoționant înainte de a fi intubat și ventilat din cauza noului coronavirus. 

Este momentul adevărului. O să fiu pus pe ventilator. 

Vreau ca, indiferent de ce se întâmplă și prognosticul pe care mi l-a rezervat Dumnezeu, să vă amintiți mereu de mine pentru cine am fost și cine sunt. Pentru că mă voi întoarce.

Nu e sfârșitul, sunt sigur că în câteva zile îmi voi reveni. Ne vom vedea din nou, dragi prieteni și familie. Vă iubesc și știu că vă veți ruga pentru mine, pentru sănătatea mea. 

 

Potrivit jurnațiștilor de la ziarul local Milenio, videoclipul a fost filmat pe 5 noiembrie, cu o zi înainte ca tânărul să își piardă viața din cauza COVID-19.

Sergio se afla în stare gravă și, din păcate, colegii lui nu au mai putut face nimic pentru el. Acesta și-a pierdut viața pe data de 6 noiembrie. 

Chihuahua este unul dintre cele mai afectate state din Mexic pe fondul pandemiei. Potrivit ultimelor cifre de la Universitatea Johns Hopkins, Mexicul a raportat 967.825 de cazuri de COVID-19 și 95.027 de decese asociate, scrie dailymail.co.uk.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close