Antena 3 CNN Actualitate Mesaje cutremurătoare după moartea tânărului de 23 de ani, care a încercat să-și salveze prietena de la înec

Mesaje cutremurătoare după moartea tânărului de 23 de ani, care a încercat să-și salveze prietena de la înec

Mesaje cutremurătoare după moartea tânărului de 23 de ani, care a încercat să-și salveze prietena de la înec
Sursa foto: foto- Facebook/ Sebastian Leogan
23 Iul 2018   •   13:09

Un tânăr de 23 de ani, Sebastian Leogan, a murit aseară la Solești, în Vaslui, în timp ce încerca să-și salveze prietena de la înec. A reușit să-și ajute prietena, dar pe el nu l-a mai putut salva nimeni. Acesta s-a înecat într-o zonă extrem de periculoasă. 

Tânărul mersese cu mai mulți prieteni la scăldat atunci când s-a petrecut teribilul incident. 

Prietenii lui Sebastian sunt în șoc și trec prin clipe deosebit de grele. Cunoscuții săi au lăsat mesaje extrem de emoționante pe rețelele sociale.

"Sebică, știu că mă vezi, știu că mă auzi și mai știu că ai grijă de mine, chiar și de acolo de sus, așa cum ai avut mereu, aici, pe Pământ. Nu îmi vine să cred de ceea ce se întâmplă acum, mi se pare că totul este un vis sau mai bine spus un coșmar, din care nu mă mai pot trezit oricât m-aș zbate. Ai plecat, m-ai lăsat aici. Cine va mai fi omul meu de bază? La bine, la rău, am știut la cine să apelez pentru că tu, ai fost mereu acolo când am avut nevoie de tine Prea repede te-ai stins. Odihnește-te în pace! Dumnezeu să aibă grijă de tine așa cum ai avut tu de mine. 22.07.2018", a scris pe Facebook de Corina Gabriela Tănasă.

„Suflet frumos, ne-ai lăsat cu mare durere în inimi, ai lăsat-o pe mami, tați și Leutu distruși. Dumnezeu sa te ierte!”, a scris un alt utilizator. 

Alții chiar au scris poezii în memoria tânărului extrem de sociabil și apreciat. 

"Cand unul dintre noi apucă o altă cale,
După ce ai lui l-au crescut ca pe o floare..
Și nu ești chemat la nunta cu aleasa inimii sale,
Ci la înmormantare, doare.

Nu te vom uita niciodată”, a scris un alt cunoscut al lui Sebastian. 

 

×
Subiecte în articol: prietena inec tanar
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close