Antena 3 CNN Actualitate Mesajele dintre Andrew Tate şi o femeie care l-a acuzat de viol, făcute publice: "Sunt cea mai deșteaptă persoană de pe planeta asta nenorocită"

Mesajele dintre Andrew Tate şi o femeie care l-a acuzat de viol, făcute publice: "Sunt cea mai deșteaptă persoană de pe planeta asta nenorocită"

Una dintre femeile care l-a acuzat pe Andrew Tate de viol a făcut publice mesajele tulburătoare primite de la acesta.

Mesajele dintre Andrew Tate şi o femeie care l-a acuzat de viol, făcute publice: "Sunt cea mai deșteaptă persoană de pe planeta asta nenorocită"
Sursa foto: Youtube - Mo Vlogs
de Alexandra Cojoianu    |    12 Ian 2023   •   13:31

Andrew, fratele mai mare dintre cei doi fii ai familiei Tate fost acuzat de viol şi în 2012, el fiind anchetat între 2015 și 2019, fără ca dosarul să ajungă în instanţă.

Cu ocazia arestării sale din România, femeia care l-a acuzat atunci a făcut publice mesajele dintre ea şi Andrew, în care acesta îi spunea că "îi place să o violeze" sau în care se compara cu un monstru.

Mesajele au fost obținute de jurnaliștii de la Vice News.

Amelia, a povestit că ea și Tate se cunosc din 2009.

"În prima noapte în care m-a dus-o la apartamentul lui, am fost violată pentru că am refuzat să întrețin relații sexuale cu el. M-am ridicat și m-am uitat la el întrebându-l: Ce s-a întâmplat?'. Iar tipul pur și simplu mi-a zis: Doar dezbat dacă ar trebui să te violez sau nu", a povestit Amelia.

Ea a spus că Tate a strangulat-o și violat-o după acest moment, spunându-i că este "proprietatea" lui și întrebând-o "cui îi aparții?".

Tate a făcut frecvent comentarii referitoare la faptul că femeile ar fi proprietatea bărbaților și a pledat pentru violența contra lor, în numeroasele sale înregistrări video care au fost răspândite de fanii și abonații săi de la "Hustler Academy", seria sa de cursuri online.  

Șase luni mai târziu, femeia a făcut plângere la poliție și a fost contactată de polițiști din Hertfordshire, care căutau dovezi în ancheta legată de Tate.  Atunci, ea le-a predat telefonul cu mesaje de la Andrew, primite după agresiune, scrie sursa citată.

"Sunt o persoană rea fiindcă mi-a plăcut tot mai mult când ție îți plăcea tot mai puțin? M-a excitat. De ce sunt așa?", spune Tate într-unul din mesaje. "Am vrut să te pun la podea și să te oblig să faci lucruri care nu îți plac. Nu ți-a plăcut că pot să îți fac ce vreau. Este ceea ce este. Sunt cea mai deșteaptă persoană de pe planeta asta nenorocită", a spus agresorul.

Într-un alt mesaj, megalomanic, el i-a spus Ameliei: "Sunt unul dintre cei mai periculoși bărbați de pe planeta asta".

În cele din urmă, procurorii britanici au decis în 2019 să renunțe la aducerea în instanță a cazului, declarând recent pentru Insider că nu au văzut "vreo șansă realistă pentru o condamnare".

×
Subiecte în articol: Tate Andrew Tate viol mesaje
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close