Antena 3 CNN Actualitate Mesajul publicat de un model care susține că era iubita lui Avicii

Mesajul publicat de un model care susține că era iubita lui Avicii

Mesajul publicat de un model care susține că era iubita lui Avicii
de S.T.    |    27 Apr 2018   •   21:52

DJ Avicii avea o prietenă secretă, informează vineri Daily Mail.

Modelul Tereza Kaerová a publicat o scrisoare deschisă emoţionantă pe contul său de Instagram, în care a dezvăluit că ea şi DJ-ul - descoperit mort în Oman, vinerea trecută - plănuiau să întemeieze o familie şi să aibă copii.

Tânăra a postat, de asemenea, un filmuleţ cu fotografii din momentele petrecute împreună, în care se poate remarca relaţia apropiată dintre Avicii, pe numele real Tim Bergling, şi fiul său, Lucas.

„Am petrecut ultimele zile aşteptând să mă trezesc, aşteptând să-mi spună cineva că e o glumă bolnavă, o greşeală îngrozitoare. Cred că acum am înţeles într-un final că nu te voi mai vedea niciodată. Am fost întotdeauna foarte decisă să păstrez relaţia noastră privată deoarece doream să fie a noastră şi doar a noastră nu voiam să fac parte din acea nebunie. Dar m-am gândit, dacă voi împărtăşi acest lucru lumii, va fi atunci când voi fi însărcinată cu copilul nostru. Ah, şi ce s-a ales din acest plan”, scrie Kaerová.

Postarea sa vine la scurt timp după o scrisoare deschisă din partea familiei artistului, în care aceasta preciza că DJ-ul, în vârstă de 28 de ani, „nu a mai putut rezista” şi „îşi dorea pacea”.

O purtătoare de cuvânt a artistului a refuzat însă să confirme dacă acesta s-a sinucis.

×
Subiecte în articol: avicii prietena
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close