Antena 3 CNN Actualitate Mesajul sfâșietor al iubitei lui Bogdan Marghiol, tânărul din Constanța, care a murit din cauza unei boli cumplită: "De ce Dumnezeu mi te-a luat acum?"

Mesajul sfâșietor al iubitei lui Bogdan Marghiol, tânărul din Constanța, care a murit din cauza unei boli cumplită: "De ce Dumnezeu mi te-a luat acum?"

Mesajul sfâșietor al iubitei lui Bogdan Marghiol, tânărul din Constanța, care a murit din cauza unei boli cumplită: "De ce Dumnezeu mi te-a luat acum?"
11 Apr 2019   •   17:55

Bogdan Marghiol, tânărul de 20 de ani, din Dorobanțu, a pierdut lupta pentru viață! Din păcate, chiar când starea sa de sănătate părea că merge spre bine, Bogdan a început să aibă probleme de respirație, constatându-se, astfel, că avea o tumoră ce-i apăsa pe plâmâni. A fost conectat la aparate, însă, în dimineața de joi, 11 aprilie, tânărul a închis ochii pentru totdeauna, scrie replicaonline.

 "Sper ca acolo sus ,sa fii linistit, sa nu ai dureri sa nu suferi. Drum bun ,ingerul meu!???Dumnezeu sa te ierte! Ai fost si vei ramane totul pentru mine!", a scris logodnica acestuia, Elis.

"Ultima noastră poza împreună, ultimul nostru dialog, ultima îmbrățișare, ultimul sărut. De ce se întâmplă asta? De ce Dumnezeu mi te a luat acum? De ce nu am putut sa ne traim viata ca doi oameni normali? De ce această boala te a ales fix pe tine ? De ce? Nu mai au rost cuvintele, trupul simt ca imi arde pe interior , simt ca ai luat o parte din mine cu tine acolo sus. Te rog sa nu fii supărat pe mine,nu am avut putere sa te salvez! Dumnezeu a vrut sa fie asa , si sa ia langa El un om puternic si bun ca tine. Nu te voi uita niciodată si stiu ca intr o zi ne vom revedea ,ingerul meu pazitor! Te iubesc si te voi iubii enorm! ??"

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close