Mesajul ŞOCANT postat de Huidu pe blog, în urmă cu puţin timp. "Eşti un laş şi un hater de doi bani!"

de O.P.    |    29 Mai 2013   •   12:46
Mesajul ŞOCANT postat de Huidu pe blog, în urmă cu puţin timp. "Eşti un laş şi un hater de doi bani!"

După o tăcere de câteva luni, fostul realizator de televiziune, Şerban Huidu, a revenit în viaţa publică cel puţin prin intermediul blogului său. După ce marţi acesta a postat pe blog un material ce făcea referire la condamnarea lui Gigi Becali, astăzi, fostul cârcotaş le-a răspuns vehement celor care au ripostat faţă de mesajul postat.

Iată ce mesaje a primit Huidu pe blogul său de la utilizatorii care îi citesc materialele postate:

Lucescu (un utilizator): "Eşti de o ipocrizie absolut înfiorătoare. Rămâi acelaşi om de nimic, mic, prost, îngâmfat. Ce-ai făcut în viaţa ta, prostule? Ai râs de alţii, apoi de prost ce-ai fost ai intrat într-un stalp, pe urmă ai omorât trei oameni, n-are relevanţă dacă ai vrut sau nu.Te-ai ascuns în spatele avocaţilor, familiile celor pe care i-ai killerit sunt vai de mama lor, cu banii luaţi, iar tu mai vii şi faci pe moralistul. Tu nu esti jurnalist, n-ai fost niciodată, eşti doar un chibit ordinar."

Şerban Huidu: "Şi tu un hater de doi bani!"

Sti tu (un utilizator): "Măi Huidu eşti un mic animal, un frustrat de Berceni care nu avea jucării când era mic,.Fă ti un bine şi scuteste ne, La copiii tai ii e rusine de tine" (Restul mesajului conţine un limbaj extrem de vulgar)

Serban Huidu: "Eşti un laş asa cum sunt majoritatea celor ce înjură în spatele ecranului de la calculator! În rest de făcut nu ar face niciodată nimic!"

Citeşte şi

x close