Antena 3 CNN Actualitate METEO: Vremea, în uşoară încălzire. Vezi cât măsoară stratul de zăpadă la munte

METEO: Vremea, în uşoară încălzire. Vezi cât măsoară stratul de zăpadă la munte

<font color=red>METEO:</font> Vremea, în uşoară încălzire. Vezi cât măsoară stratul de zăpadă la munte
07 Ian 2008   •   11:31

Temperaturile zilei de luni vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, maxima termică situându-se între -4 şi 6 grade Celsius, a declarat luni meteorologul de serviciu de la Administraţia Naţională de Meteorologie. ?În prima parte a zilei cerul va fi mai mult noros şi vor cădea precipitaţii în Moldova, predominant sub formă de ninsoare şi pe arii restrânse în Transilvania şi restul Munteniei. Izolat se va înregistra polei şi tot izolat, spre seară, în nord-vestul ţării aşteptăm precipitaţii slabe mixte?, a precizat meteorologul de serviciu. La Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar în primele ore ale zilei vor mai fi condiţii de ninsoare slabă.

Temperatura va atinge valoarea de 0 grade Celsius, apropiată de regimul termic al perioadei. La munte, stratul de zăpadă a ajuns la 59 de cm pe vârful Semenic, unde se înregistrează -4 grade Celsius.

La Predeal sunt -3 grade Celsius şi stratul de zăpadă măsoară 37 de cm, iar la Sinaia se înregistrează -4 grade Celsius. Schiorii se pot bucura de un strat de 50 de cm la Sinaia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close