Antena 3 CNN Actualitate Microbuz lovit de tren, în județul Cluj. Fetiță de 13 ani, transportată cu elicopterul

Microbuz lovit de tren, în județul Cluj. Fetiță de 13 ani, transportată cu elicopterul

Un microbuz cu 8 oameni a fost lovit din plin de un tren la intersecția dintre un drum comunal și calea ferată, în apropiere de Dej.

Microbuz lovit de tren, în județul Cluj. Fetiță de 13 ani, transportată cu elicopterul
Sursa foto: Antena 3 / Imagine arhivă
de Adelina Miron    |    16 Aug 2021   •   15:10

UPDATE: 15.00 Printre victime se află şi o fetiţă de 13 ani, care a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Cluj.

„În microbuz se aflau zece persoane – nouă pasageri şi şoferul. Au fost transportate, în vederea îngrijirilor medicale, nouă persoane, toate pasageri în mijlocul de transport persoane. Una dintre acestea a fost transportată cu elicopterul SMURD. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat reprezentanta IPJ, potrivit G4Media.

”Un microbuz a fost lovit de un tren, în localitatea Urișor, județul Cluj. S-a activat planul roșu. Din informațiile preliminare pe care le avem ar fi vorba de opt victime. La fața locului sunt patru ambulanțe, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj pentru transport victime multiple și a fost solicitat și elicopterul. Cel puțin două victime se află în stare gravă.”, a transmis Ciprian Cornea de la ISU Cluj, pentru Antena 3.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: tren lovit microbuz
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close