Antena 3 CNN Actualitate Mihaela Popa demisionează din BPN al PDL: Am fost dezamăgită de declaraţiile lui Boc la adresa lui Frunzăverde

Mihaela Popa demisionează din BPN al PDL: Am fost dezamăgită de declaraţiile lui Boc la adresa lui Frunzăverde

Mihaela Popa demisionează din BPN al PDL: Am fost dezamăgită de declaraţiile lui Boc la adresa lui Frunzăverde
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Mar 2012   •   21:38

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a declarat că intenţionează să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al PDL. Potrivit Mediafax, Popa s-a arătat dezamăgită de unele afimaţii făcute de preşedintele partidului Emil Boc, după anunţul plecării lui Sorin Frunzăverde din formaţiunea democrat-liberală.
   
"Am fost dezamăgită de preşedintele partidului Emil Boc. El a spus că l-a numit pe Sorin Frunzăverde în funcţia de prim-vicepreşedinte, la congresul de anul trecut, lucru care nu e adevărat. Acolo au fost nişte alegeri, iar în plus ştiu ce s-a discutat în noaptea dintre cele două zile ale congresului. Şi eu sunt vicepreşedinte, l-am susţinut pe Vasile Blaga la şefia partidului, deci ce să cred, că Boc m-a aşezat pe o listă? Mă gândesc tot mai serios ce caut eu în PDL", a afirmat, vineri seară, Mihaela Popa.
   
Ea a spus că nu va mai rămâne în BPN şi că îşi va da demisia din acest organism, fără a preciza când se va întâmpla acest lucru.
   
"Emil Boc s-a dus abia azi (vineri - n.r.) la Reşiţa. Ar fi trebuit să meargă imediat ce s-a aflat că Frunzăverde pleacă din partid. Trebuia să stea acolo 48 de ore şi să discute cu Sorin Frunzăverde", a precizat Mihaela Popa.
   
Ea a adăugat că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL reprezintă o pierdere importantă pentru partid, întrucât acesta era un bun strateg şi un om respectat în interiorul PDL.
   
Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a anunţat că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Sorin Frunzăverde era liderul organizaţiei Caraş-Severin a PDL.
   




×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close