Antena 3 CNN Actualitate Mihaela Rădulescu: Nu mă aşteptam să fiu denigrată de ambasadorul UNICEF în România

Mihaela Rădulescu: Nu mă aşteptam să fiu denigrată de ambasadorul UNICEF în România

Mihaela Rădulescu: Nu mă aşteptam să fiu denigrată de ambasadorul UNICEF în România
30 Oct 2007   •   20:40

Cancer din leagăn - în situaţia asta sunt mii de copii. Cel mai cunoscut caz este cel al Teodorei, fetiţa Lianei Stanciu şi a lui Mihai Georgescu. Părinţii Teodorei au apelat pentru a o ajuta pe micuţă la Mihaela Rădulescu, care a deschis un cont şi a făcut posibil un record: 130.000 de euro strânşi în doar 24 de ore. Campania iniţiată de Mihaela Rădulescu a fost umbrită însă de un incident. Chiar în emisiunea pe care o moderează, Andreea Marin a pus sub semnul întrebării bunele intenţii ale Mihaelei. Invitată în această seară la Sinteza Zilei, Mihaela Rădulescu a declarat că singurul lucru care a făcut-o pe Liana Stanciu să apeleze la ea este experienţa pe care o are în campanii umanitare. "Nu suntem prietene apropiate", a mărturisit Mihaela. În ceea ce priveşte reacţia Andreei Marin, ea a adăugat: ?aş vrea să rămânem pe drama Teodorei şi nu pe drama Andreei Marin?.

"Singurul coleg din breaslă care m-a atacat, m-a denigrat, este chiar ambasadorul UNICEF în România", a precizat Mihaela privitor la atacul Andreei Marin. Dar poate "o femeie gravidă are şi o dereglare hormonală, care îi face o zi mai proastă. Mă aşteptam însă ca situaţia să se calmeze după" -

Acum, Liana şi Mihai vor să ajute şi alţi copii bolnavi. Teodora a fost ajutată la nevoie. Cazul fetiţei trebuie să ajute mai departe, pentru că disperarea Lianei şi a lui Mihai este şi disperarea altor mii de părinţi. În România, un copil din 500 este afectat de această boală. Statul însă nu are posibilităţi să-i ajute pe cei mici.

Antena 3

×
Parteneri
Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close