Antena 3 CNN Actualitate Mihai Bucurenciu: "Am intrat în România fără să mă întrebe nimeni de vreun act la graniţă" (VIDEO)

Mihai Bucurenciu: "Am intrat în România fără să mă întrebe nimeni de vreun act la graniţă" (VIDEO)

Mihai Bucurenciu: "Am intrat în România fără să mă întrebe nimeni de vreun act la graniţă" (VIDEO)
Sursa foto: Mihai Bucurenciu
10 Iul 2009   •   21:51

"Am intrat în România fără să mă întrebe nimeni de vreun act la graniţă." Aceasta este prima declaraţie făcută de după gratii de cel mai căutat interlop de la începutul anilor 2000. Mihai Bucurenciu îi acuză pe foşti şefi din Poliţie că ştiu unde a dispărut jumătatea de milion de dolari, miza Afacerii Portbagajul.

Cu ochelari, cărunt, mult îmbătrânit, unul dintre cei mai căutaţi interlopi români a ajuns în puşcărie în România. După 48 de ore petrecute în arest, Mihai Bucurenciu nu pare un infractor de temut, care a comandat sechestrarea mai multor bărbaţi pentru că-i bănuia ca i-au furat o jumătate de milion de dolari.

Bucurenciu a povestit cum a trecut graniţa înapoi în România fără să îl întrebe nimeni de actele de identitate, însă nu vrea să spună pe unde a intrat. Nu vrea să le facă poliţilştilor probleme. Cu unul singur are ceva de împărţit: cu fostului şef al Poliţiei Capitalei, generalul Mircea Bot, pe care îl acuză că a împărţit cei 500.000 de dolari cu hoţii.

Şef la poliţie pe vremea când Bucurenciu era cercetat, Bot a fost schimbat din funcţie şi apoi a părăsit poliţia, după o anchetă a ministrului de Interne de atunci. El spune însă că justiţia i-a dat dreptate şi l-a condamnat pe Bucurenciu la 10 ani.

Deşi Bucurenciu a fost prins nimeni nu ştie cu adevărat ce s-a întâmplat cu cei 500.000 de dolari de la care a început totul. Cei care au furat banii nu au fost condamnaţi nici până acum.



Observator

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close