Antena 3 Actualitate Mihai Gâdea, cea mai frumoasă veste de Crăciun: Jian Cazac va avea din nou mâini

Mihai Gâdea, cea mai frumoasă veste de Crăciun: Jian Cazac va avea din nou mâini

22 Dec 2019   •   21:21
Mihai Gâdea, cea mai frumoasă veste de Crăciun: Jian Cazac va avea din nou mâini

Jian Cazac, tatăl din Suceava care şi-a pierdut mâinile în urma unui accident de muncă, va primi din nou mâini. Vestea a fost dată, duminică, de Mihai Gâdea.

Este vorba despre două proteze performante care îi vor înlocuia aproape perfect mâinile pierdute în teribilul accident.

Și asta datorită donațiilor telespectatorilor Antena 3, dar și a unui donator care a rămas necunoscut, dar care a contribuit cu cea mai mare parte din sumă.

"Omul fără mâini, pe care l-am prezentat acum 3 luni și ceva la Antena 3, primește de Sărbători din partea dumneavoastră și din partea unor medici, dar dvs. ați contribuit cu bani mulți într-o singură seară. Și este un om care a dat în mod special o sumă uriașă, cea mai mare parte a sumei.

El a vrut să plătească ambele proteze însă dvs. nu v-ați oprit și vestea aceasta nu v-a oprit să donați într-o singură seară toți banii. Omul acela cu nume de arhanghel, și care vrea să fie necunoscut, a făcut acestă minune", a anunțat Mihai Gâdea, la începutul ediției de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei".

Accidentul care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna lui Jian Constantin Cazac s-a produs pe 4 octombrie 2018.

Atunci se afla pe un teren agricol, la recoltat porumb. A vrut să verifice ceva la utilaj, în timp ce acesta era pornit, dar s-a împiedicat în mirişte.

„Ca să nu cad cu capul de cadrul utilajului, am întins din reflex brațele. Am ajuns în valțuri, prima dată mi-a apucat brațul drept. Am început să strig. A durat 45 de minute până a venit cineva. N-am crezut că scap”, a povestit Jian.

După ce i-a fost prinsă mâna dreaptă, Jian a leșinat și a căzut pe cadrul utilajului. Atunci şi-a prins şi mâna stângă în valţuri.

Acum, Sărbătorile îi vor aduce cel mai frumos dar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close