Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, cea mai frumoasă veste de Crăciun: Jian Cazac va avea din nou mâini

Mihai Gâdea, cea mai frumoasă veste de Crăciun: Jian Cazac va avea din nou mâini

Jian Cazac, tatăl din Suceava care şi-a pierdut mâinile în urma unui accident de muncă, va primi din nou mâini. Vestea a fost dată, duminică, de Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea, cea mai frumoasă veste de Crăciun: Jian Cazac va avea din nou mâini
22 Dec 2019   •   21:21

Este vorba despre două proteze performante care îi vor înlocuia aproape perfect mâinile pierdute în teribilul accident.

Și asta datorită donațiilor telespectatorilor Antena 3, dar și a unui donator care a rămas necunoscut, dar care a contribuit cu cea mai mare parte din sumă.

"Omul fără mâini, pe care l-am prezentat acum 3 luni și ceva la Antena 3, primește de Sărbători din partea dumneavoastră și din partea unor medici, dar dvs. ați contribuit cu bani mulți într-o singură seară. Și este un om care a dat în mod special o sumă uriașă, cea mai mare parte a sumei.

El a vrut să plătească ambele proteze însă dvs. nu v-ați oprit și vestea aceasta nu v-a oprit să donați într-o singură seară toți banii. Omul acela cu nume de arhanghel, și care vrea să fie necunoscut, a făcut acestă minune", a anunțat Mihai Gâdea, la începutul ediției de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei".

Accidentul care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna lui Jian Constantin Cazac s-a produs pe 4 octombrie 2018.

Atunci se afla pe un teren agricol, la recoltat porumb. A vrut să verifice ceva la utilaj, în timp ce acesta era pornit, dar s-a împiedicat în mirişte.

„Ca să nu cad cu capul de cadrul utilajului, am întins din reflex brațele. Am ajuns în valțuri, prima dată mi-a apucat brațul drept. Am început să strig. A durat 45 de minute până a venit cineva. N-am crezut că scap”, a povestit Jian.

După ce i-a fost prinsă mâna dreaptă, Jian a leșinat și a căzut pe cadrul utilajului. Atunci şi-a prins şi mâna stângă în valţuri.

Acum, Sărbătorile îi vor aduce cel mai frumos dar.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close