Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: Cetățenii din această țară nu trebuie să se mai lase călcați în picioare!

Mihai Gâdea: Cetățenii din această țară nu trebuie să se mai lase călcați în picioare!

Mihai Gâdea: Cetățenii din această țară nu trebuie să se mai lase călcați în picioare!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
17 Oct 2018   •   21:35

Mihai Gâdea a comentat, miercuri seară, la Sinteza Zilei, cazul cutremurător al ciobanului aruncat de medici în stradă pentru că nu avea asigurare medicală.

"Am mers la spital, având nevoie de o consultație, având nevoie de ceea ce medicii ppot oferi în astfel de situații. Este aruncat în stradă. Acum două zile au apărut aceste imagini și lumea se întreba despre ce e vorba.

Aruncat în stradă omul pleacă de acolo și jurnaliștii au început să investigheze. E doar un cioban care se târăște în genunchi. Nu e nici un procuror, nu e nici vreun șmecher al țării, nu este vreun dumnezeu. Este un cioban. (...).

Dragi prieteni, este unul dintre acele momente în care indiferent de ce zonă vorbim cred că nu mai merge că unii sunt mai șmecheri decât alții, că unii nu răspund niciodată, oricâte vieți ar distruge, că trebuie să dăm pe cineva afară ca să băgăm pe altcineva. Vi s-a întâmplat vreodată? Lucrați în vreo instituție publică, lucrați într-un spital, undeva unde trebuie cineva să fie decapitat pentru a fi adus cineva care "știm noi" că trebuie?

Cetățenii din această stradă nu trebuie să se mai lase călcați în picioare!", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close