Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, despre starea fetiței jandarmeriței Irina: "Există un singur semn bun!"

Mihai Gâdea, despre starea fetiței jandarmeriței Irina: "Există un singur semn bun!"

Mihai Gâdea, despre starea fetiței jandarmeriței Irina: "Există un singur semn bun!"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
27 Mar 2019   •   21:51

MIhai Gâdea a arătat, miercuri, la Sinteza Zilei, că lucrurile au escaladat periculos în România și ura a atins cote alarmante.

Citește și: Lider #Rezist, reacție barbară la moartea unui om

Cele mai recent caz este cel al agresiunii comise de Tudor Chirilă, însă cazul se încadrează într-o serie mult mai lungă din care fac parte cazul bătrânului de 71 de ani bătut de protestatarul #Rezist Sandu Matei la doi pași de Piața Victoriei sau mesajul transmis de unul dintre liderii #Rezist, Cristian Dide, pe Facebook, după moartea Irinei, jandarmerița din Suceava care a fost spulberată pe trecerea de pietoni, împreună cu fetița ei aflată în cărucior.

„One more down! Du-te după Giani”, a scris atunci Cristian Dide. Deși a primit zeci de comentarii negative, Cristian Dide nu s-a căit nicio secundă, ba mai mult, replica sa a venit în același stil halucinant:

„Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ține… Și Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, și ei tot oameni au fost. Câți oameni au omorât cei de mai sus?”, a scris Dide, răspunzându-le celor care l-au criticat.

Mihai Gâdea s-a interesat de starea fetiței și a făcut anunțul important în emisiune:

"M-am interesat care este starea copilului de doi ani care a supraviețuit. Medicii au făcut tot ce au putut omenește. Tot! Copilul de doi ani, în momentul de față, nu poate mișca nici mânuțele, nici picioarele.

Nu știm dacă este paralizată sau nu, dar nu poate. Stă întinsă în pat. La gât are o incizie ca să poată să fie hrănită și cu ochișorii se uită prin cameră după tăticul ei pe care îl recunoaște. Un semn bun... Singurul", a spus Mihai Gâdea.

Accidentul căruia i-a căzut victimă Irina Cristina Airinei a avut loc în noiembrie 2018 în Suceava. 

Jandarmerița și fetița ei de nici 2 ani, aflată în cărucior, au fost spulberate de o mașină, în timp ce traversau pe trecerea de pietoni. Vinovat a fost un șofer de 27 de ani. Tânărul şofer a recunoscut că nu a frânat, dar a spus şi că a avut intenţia de a o evita.

Martorii au spus că tânărul mergea cu 100 de kilometri pe oră.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close