Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, despre premiul neaşteptat pe care l-a primit: Vestea m-a bucurat nespus, nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a vă mulțumi

Mihai Gâdea, despre premiul neaşteptat pe care l-a primit: Vestea m-a bucurat nespus, nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a vă mulțumi

Directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea, a primit diploma și medalia "Anul omagial 2020" de la Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, iar gestul l-a bucurat nespus.

Mihai Gâdea, despre premiul neaşteptat pe care l-a primit: Vestea m-a bucurat nespus, nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a vă mulțumi
de Georgiana Adam    |    05 Ian 2021   •   12:50

Anunţul a fost făcut de realizatorul TV, marţi, pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat şi fotografii cu diploma omagială şi medalia.

"Diploma și medalia “Anul omagial 2020” mi-au fost conferite de Preafericitul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. Vestea distincției oferite de Preafericirea Voastră m-a bucurat nespus. 

Mihai Gâdea: Nu am avut niciodată dorința de a acumula diplome și medalii

Emoționat și recunoscător, nu-mi găsesc cu ușurință cuvintele potrivite pentru a vă mulțumi. Nu am avut niciodată dorința de a acumula diplome și medalii. 

Dumnezeu cel Bun cu mine mi le-a adus și în țară și în afara ei, dar niciun premiu nu m-a bucurat, onorat și împlinit sufletește atât de mult precum titlul și medalia oferite de Preafericirea Voastră", a scris Mihai Gâdea, marţi, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Patriarhul Daniel diploma
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close