Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, în lacrimi la Sinteza zilei

Mihai Gâdea, în lacrimi la Sinteza zilei

Mihai Gâdea, în lacrimi la Sinteza zilei
Sursa foto: foto: captura Antena 3
26 Feb 2019   •   00:13

Laura Bretan a vorbit, luni, în exclusivitate la "Sinteza Zilei", despre experiențele trăite la America's Got Talent, dar și pe scena Eurovision România, acolo de unde a vrăjit milioane de oameni cu vocea sa și mulți o vedeau deja reprezentând țara noastră în finala de la Tel Aviv după ce a câștigat detașat votului publicului român.

Nedreptatea uriașă care i s-a făcut Laurei Bretan l-a afectat foarte mult pe Mihai Gâdea, care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în debutul interviului cu tânăra artistă.

"Mie îmi vine să plâng când văd imaginile acestea. Ce simți tu? Sunt foarte bucuros că în seara asta ești cu noi. Eu sunt însă afectat de faptul că ție ți s-a făcut o nedreptate.

Când am auzit că vii la Eurovision m-am gândit că tu o să ajungi acolo și, cine știe, există o șansă foarte mare să câștigi Eurovisionul. Tu ai ajuns în finală la America's Got Talent, care este un show foarte complicat, dar cred că ar fi existat o șansă reală ca poate, pentru prima dată, România să câștige Eurovisionul", a spus Mihai Gâdea, cu lacrimi în ochi și vizibil emoționat.

Mihai Gâdea a mărturisit că i s-a frânt inima când a auzit că nu Laura Bretan va reprezenta România în finala Eurovision.

"Mi s-a frânt inima mai ales când am auzit care a fost explicația - că tu ai făcut un clip în momentul în care a fost referendumul pentru familie și că ar fi fost doi membri ai juriului care erau deranjați de acest lucru", a subliniat Mihai Gâdea.

"Recunosc că am fost surprinsă de modul în care unii membri ai juriului au acordat punctele, dar eu nu am fost dezamagită, nu am avut așteptări mari. Am cântat cum am putut eu mai bine, am simțit că oamenii au rezonat la cântecul meu și acesta este lucrul cel mai important pentru mine. (...)

Eu nu aș fi vrut să le spun nimic celor doi. (...) Aș vrea să le mulțumesc celor care m-au votat. Vă iubesc foarte mult. Sunt foarte fericită pentru că eu am câștigat - faptul că le-am adus bucurie celor care m-au ascultat pentru mine este cel mai mare câștig", a mărturist Laura Bretan.

Întrebată de Mihai Gâdea dacă i-a iertat pe cei care au nedreptățit-o, Laura a spus: "Da! Am înțeles că toți sunt oameni și trebuie să iertăm și să iubim în continuare, pentru că asta contează foarte mult. A trecut, trebuie să mergem înainte."

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close