Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, mărturisire dureroasă: Un om de care eram extrem de legați a murit de COVID

Mihai Gâdea, mărturisire dureroasă: Un om de care eram extrem de legați a murit de COVID

Mihai Gâdea a transmis, marți, un nou mesaj de revoltă cu privire la felul în care autoritățile gestionează pandemia de COVID-19 în România. Realizatorul Sinteza zilei a spus că respectă toate regulile pentru a evita infectarea atât a sa cât și a familiei sale cu noul coronavirus, dar că măsurile recente luate de Guvern sunt revoltătoare.

Mihai Gâdea, mărturisire dureroasă: Un om de care eram extrem de legați a murit de COVID
de Dan Gabor    |    27 Oct 2020   •   23:00

În plus, Mihai Gâdea a mărturisit că un om apropiat familiei sale a căzut victimă nemilosului virus.

"Într-o zi sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile - era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție.. 'wow, venea Mircea'. Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați.

Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta. Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi.

Eu când mă întâlnesc cu părinții mei, pe care aș vrea să-i iau în brațe, stau cu mască pe gură și stau la un pic de distanță, pentru că eu am o expunere mai mare, pot să mă infectez și nu vreau să infectez pe nimeni. Eu respect toate lucrurile acestea și toți oamenii respectă lucrurile acestea, dar ajunge cu bătaia de joc! Ajunge cu gradul de conformare! Ajunge cu Raluca Turcan care dă ordine să se toarne oamenii între ei!

Ajunge cu batjocorirea lui Dan Bittman și a tuturor acelora care au o altă poziție. Eu nu sunt de acord cu tot ce spune Dan Bittman, dar el are dreptul să vorbească într-o țară liberă. Ajunge cu această bătaie de joc 'nu vă lăsăm să vă întâlniți la o ceremonie religioasă'. Cum să fii tu în situația să dictezi cuiva în cine să creadă, în ce să creadă?", a spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea COVID-19
Parteneri
Medicul cu salariu de 7.000 de euro care cerea şpăgi uriaşe de la pacienţi
x close