Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, reportaj special din SUA. Ce nu s-a văzut la TV în timpul celei mai importante bătălii politice a lumii

Mihai Gâdea, reportaj special din SUA. Ce nu s-a văzut la TV în timpul celei mai importante bătălii politice a lumii

Mihai Gâdea a fost în cel mai fierbinte loc din Statele Unite ale Americii. Se află în Pennsylvania și este vorba despre locul în care se numără voturile statului care a dat președintele SUA: Pennsylvania Convention Center.

Mihai Gâdea, reportaj special din SUA. Ce nu s-a văzut la TV în timpul celei mai importante bătălii politice a lumii
de Dan Gabor    |    07 Noi 2020   •   22:13

În 2016, 300.000 de americani din Pennsylvania au votat prin corespondență. În 2020, 2.500.000. Toți analiștii au explicat că aceste voturi l-au avantajat pe Joe Biden, ceea ce s-a văzut în ultimele ore.

"Atenție, însă! Bătălia este de mai multă vreme, de dinaintea alegerilor. Guvernatorul democrat a intrat în conflict cu reprezentanții Senatului și Cameri de la nivel statal pentru votul prin corespondență. Care este votul legal? Când trebuiau depuse aceste voturi prin corespondență, la ce dată limită?

Motiv pentru care bătălia legată de votul prin corespondență a atins aceste culmi de neimaginat", a explicat Mihai Gâdea, în reportajul special transmis din SUA și difuzat de Radu Tudor în emisiunea "Punctul de Întâlnire".

Joe Biden este noul preşedinte ales al Statelor Unite ale Americii

Candidatul democrat Joe Biden a câştigat alegerile prezidențiale și a devenit noul președinte ales al Statelor Unite ale Americii. Astfel, Biden va fi cel de-al 46-lea președinte al SUA. CNN a anunțat, astăzi, victoria noului președinte SUA.

Voturile prin corespondenţă, mult-contestate de preşedintele Trump, i-au adus victoria lui Biden şi au reprezentat motivul pentru care câştigătorul scrutinului prezidenţial din 3 noiembrie nu a putut fi cunoscut în dimineaţa următoare alegerilor.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close