Antena 3 CNN Actualitate Mihai Grecea, supraviețuitor Colectiv: „Concluzia este că suntem singuri. Autoritățile nu sunt capabile”

Mihai Grecea, supraviețuitor Colectiv: „Concluzia este că suntem singuri. Autoritățile nu sunt capabile”

Mihai Grecea, supraviețuitor Colectiv: „Concluzia este că suntem singuri. Autoritățile nu sunt capabile”
24 Oct 2019   •   12:00

Mihai Grecea, supraviețuitor al tragediei de la Colectiv, a avut o primă reacție la imaginile publicate de Libertatea cu intervenția autorităților din noaptea fatidică. Mihai Grecea spune că aceste imagini arată cât de nepregătite au fost autoritățile să intervină într-o astfel de situație.

”Încă îmi tremură vocea. Momentele surprinse sunt de după ce am reușit să ies din curtea interioară și să ajung în piața Bucur. De haosul acesta știam, văzusem o parte din el. E revoltător, este haosul în care trăim cu toții în relația cu instituțiile care ar trebui să facă să funcționeze societatea noastră”, a declarat supraviețuitorul tragediei din Colectiv, potrivit Libertatea.

„Concluzia este că suntem singuri. Autoritățile nu sunt interesate, nu sunt capabile, în cinismul lor, să își respecte contractul social cu cetățenii care plătesc taxe și impozite”, a spus Mihai Grecea, după ce au fost difuzate imaginile.

Filmul secret făcut de pompieri la Colectiv și ținut ascuns publicului și anchetatorilor!

Întrebat de ce crede că au fost ascunse aceste cadre, supraviețuitorul spune că probabil a fost vorba de teamă, dar tot nu se justifică gestul lor.

”E revoltător și înțeleg foarte bine cum funcționează sursele jurnalistice, dar îmi e greu să înțeleg de ce acești pompieri care le-au avut, le-au ținut 4 ani de zile. Să fi fost frică, știm de teroarea care există în interiorul DSU și a altor departamente subordonate. E o atmosferă de teroare”, a mai spus Mihai Grecea.
 

×
Subiecte în articol: tragedie colectiv colectiv
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close