Antena 3 CNN Actualitate Mihai Stoica: "După ce-am simţit când am pierdut cu Boro e greu să mă mai afecteze golul lui Torje"

Mihai Stoica: "După ce-am simţit când am pierdut cu Boro e greu să mă mai afecteze golul lui Torje"

Mihai Stoica: "După ce-am simţit când am pierdut cu Boro e greu să mă mai afecteze golul lui Torje"
Sursa foto: mihai stoica
25 Sep 2009   •   21:03

Managerul general al campioanei Unirea Urziceni nu a putut uita nici până acum înfrângerea dramatică din semifinala Cupei Uefa din 2006, când echipa lui de atunci, Steaua, a ratat în minutul 89 o calificare istorică în faţa celor de la Middlesbrough. Tot răul spre bine, totuşi, deoarece acea experienţă l-a ajutat să treacă mai uşor peste golul înscris de Torje în prelungirile meciului Dinamo - Unirea de duminică, încheiat 2-1.
"Ce-am simţit? Un deja-vu! Mi s-a mai întâmplat de două ori. O dată cu Ştefan Grigorie, în ultima fază a meciului, şi o dată cu Denis Şerban, în meciul acela când Corpodean ne-a decimat, eliminîndu-i pe Thereau şi Nicoliţă. Pentru un om care a trecut prin experienţa Middlesbrough, nimic nu mă mai poate afecta. La golul lui Torje nu putem vorbi despre o greşeală a lui Arlauskis. A fost o capodoperă a unui jucator care mie mi-a plăcut mereu, chiar şi atunci cînd a fost contestat.", a declarat Stoica, pentru Fanatik.
Faptul că poate trece peste golul luat nu înseamnă, însă, că oficialul ialomiţean o va face imediat. Cu toate acestea, Stoica nu face o dramă din cele întâmplate în Ştefan cel Mare, experienţa de pe Riverside lăsând o cicatrice mult mai adâncă.
"Nu încă. E supărare mare, dar strângem rândurile şi mergem înainte. Acum, ca să fim corecţi, să spunem că şi noi am câştigat cu multă şansă meciul cu Dinamo din returul campionatului trecut. Iar acea victorie a noastră, pe final de sezon, a fost mult mai importantă decât a lor de acum.Deocamdată sîntem la egalitate de puncte cu Dinamo, am cam avut acelaşi program şi mergem mai departe umăr la umăr. De fapt, cu mai multe echipe", a conchis managerul general al echipei campioane.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close