Antena 3 CNN Actualitate Mihai Tudose, despre alianţa de dreapta: "Pe Cîţu nu îl prinde paltonul de primăvară, Voiculescu zici că e Elodia, îl caută lumea"

Mihai Tudose, despre alianţa de dreapta: "Pe Cîţu nu îl prinde paltonul de primăvară, Voiculescu zici că e Elodia, îl caută lumea"

Deputatul PSD Mihai Tudose a vorbit la Antena 3 despre felul în care funcţionează coaliţia de dreapta pe care a comparat-o cu un autobuz şcolar, cu două volane, de care trag în direcţii diferite doi şoferi, un altul pune benzină în mers şi un altul mută copiii dintr-o parte în alta.

Mihai Tudose, despre alianţa de dreapta: "Pe Cîţu nu îl prinde paltonul de primăvară, Voiculescu zici că e Elodia, îl caută lumea"
Sursa foto: Hepta
de Cristi Popovici    |    05 Ian 2021   •   22:10

"Ei au mai fost la putere, cei de dreapta la un loc, în '96-2000. Când au terminat exerciţiul puterii nu au mai intrat în parlament. Cei care erau cap de listă, locomotiva PNŢCD, acum locomotiva este PNL. Se va repeta scenariul.

În ţară avem pandemie, şcoli închise, inundaţii, viituri. Marea declaraţie de astăzi care a fost? Amânăm discuţiile pentru împărţit prefecţii şi secretarii de stat. Superb! Asta îi preocupă.

Va fi spectacol. Nu e niciun grad de compatibilitate între ei (PNL, USR, PLUS, UDMR), nimic. Pasarea responsabilităţii va fi sport naţional, până în martie. Vor exista fricţiuni în actul guvernamental şi noi toţi vom deconta asta. Şi ei, şi preşedintele care a făcut chestia asta", a comentat Mihai Tudose modul în care funcţionează în acest moment coaliţia de guvernare.

Întrebat de moderatorul Răzvan Dumitrescu dacă actualul Guvern va rezista patru ani, Mihai Tudose a răspuns: "Eu nu cred că-l va prinde paltonul pe Cîţu paltonul de primăvară. Nu ştiu cine vine în loc. Dar Alianţa de Dreapta face minuni şi pune România pe calea cea bună".

Tudose a vorbit cu ironie şi despre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu: "A început vaccinarea, l-aţi văzut pe noul ministru, pe Voiculescu? Zici că-i pe post de Elodia, îl caută toată lumea şi nu îl găseşte"

Tudose a comparat felul în care funcţionează guvernul cu un autobuz şcolar, cu două volane, de care trag în direcţii diferite doi şoferi, un altul pune benzină în mers şi un altul mută copiii dintr-o parte în alta, scenă din filmul Borat.

Deputatul social democrat se declară susţinător al măsurii deschiderii şcolilor şi a felicitat abordarea ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu care a declarat că şi el îşi doreşte deschiderea şcolilor cât mai repede.

MIhai Tudose s-a declarat un susţinător al vaccinării, declarând că atunci când va fi posibil se va vaccina imediat împotriva COVID-19.

×
Subiecte în articol: mihai tudose
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close