x close

Mihail Boldea, dat în urmărire internaţională. Profilul deputatului, la rubrica "Persoane urmărite" a site-ului Poliţiei Române

de D.D.    |    23 Mar 2012   •   09:20
Mihail Boldea, dat în urmărire internaţională. Profilul deputatului, la rubrica "Persoane urmărite" a site-ului Poliţiei Române 407 Galerie foto (1) Foto: Poliţia Română

La şase zile de când  plecat din ţară, Mihail Boldea a fost dat în urmărire internaţională. Deputatul poate fi arestat acum şi pe teritoriile străine. Boldea a primit ieri mandat de arestare în lipsă.

Deputatul a părăsit România la data de 17 martie, prin vama Giurgiu. A ajuns în Istanbul de unde s-a îmbarcat într-un avion a cărui destinaţie rămâne, deocamdată, necunoscută.

Potrivit unor informaţii neoficiale, în prezent s-ar afla în Sharm el-Sheikh, una dintre cele mai cunoscute staţiuni din Egipt. Mihail Boldea făcea parte din Grupul de prietenie cu Republica Arabă Egipt, ţară cu care România are acord de extrădare.

Profilul lui Mihail Boldea a apărut şi pe site-ul Poliţiei Române la rubrica "Persoane Urmărite"


Alte voci susţin că Boldea ar putea fi în Kenya sau în Senegal, ţări în care a petrecut mai multe concedii în ultimii ani.

În absenţa lui Mihai Boldea, procurorii DIICOT au început urmărirea penală şi împotriva fratelui  mai mic şi a tatălui deputatului, cercetaţi pentru complicitate.

Anchetatorii cred că Boldea s-a folosit de membrii familiei deoarece în ultimele luni le-a donat mai multe case şi apartamente şi a pretins că le-a împrumutat sume foarte mari de bani.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati